Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στηρίζει τα παιδιά του Πανελλήνιου Συλλόγου «Φροντίδα»

Το αγαπημένο ArGOODaki των Goody’s Burger House, έρχεται και αυτά τα Χριστούγεννα για 19η φορά, μεταφέροντας το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας και προσκαλώντας όλους μας να κάνουμε τη δική μας πράξη αγάπης και φροντίδας. Μας καλεί να στηρίξουμε όλοι μαζί τον Πανελλήνιο Σύλλογο «Φροντίδα», ο οποίος στοχεύει στην ενημέρωση, συμπαράσταση, στήριξη και ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων για άτομα που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down.

Με τη στήριξη όλων μας, το ArGOODaki θα προσφέρει φέτος απαραίτητο διαγνωστικό και εκπαιδευτικό εξοπλισμό για το Κέντρο Φροντίδας στην Αθήνα, και για την ενίσχυση του έργου των συνεργατών του Συλλόγου σε όλη την Ελλάδα.

Επιλέγοντας ένα γεύμα ArGOODaki, μπορούμε να επιλέξουμε ταυτόχρονα το δώρο που μας αρέσει ανάμεσα στα φετινά συλλεκτικά αντικείμενα ArGOODaki: τον κλασικό και αγαπημένο ήρωα, μια κουβέρτα fleece, ένα σετ μπισκοτοδοχείων, backpacks σε 3 χρώματα, ένα χαλάκι παιδικού δωματίου ή ένα μαξιλαράκι για τον αυχένα.

Μπορείς να παραγγείλεις μέσω takeaway ή delivery στο 18365, στο www.goodysdelivery.gr ή μέσω του Goody’s app το δικό σου ArGOODaki, και να γίνεις κι εσύ πρωταγωνιστής σε μια εκστρατεία γεμάτη αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Δες το βίντεο της ενέργειας:

Σχετικά με το ArGOODaki

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ArGOODaki των Goody’s BurgerHouse, αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που ενώνει διαχρονικά χιλιάδες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.000.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει πολλά και σημαντικά έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα ενώ έχει υποστηρίξει δεκάδες χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους. Ακολουθήστε μας στο @goodysburgerhouse και στο Goody’s Burger House

Σχετικά με τη Φροντίδα

Ο σύλλογος «Φροντίδα» είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος ενημέρωσης, συμπαράστασης, στήριξης και ανάπτυξης εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όσα άτομα πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down. Ιδρύθηκε το 2008 στον Πειραιά με σκοπό να προσφέρει κοινωφελές έργο στις οικογένειες που καταφεύγουν σε αναζήτηση βοήθειας λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν.
Κατανοώντας ότι τα άτομα με ιδιαιτερότητες δεν παύουν να είναι φορείς ελευθερίας, αξιοπρέπειας και δημιουργικότητας, προασπίζει τα δικαιώματά τους και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πλήρη ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση: http://www.frodida.gr/ Ακολουθήστε τη ΦΡΟΝΤΙΔΑ στο Facebook SillogosFrodida – Σύλλογος Φροντίδα και στο Instagram @frodidagr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα