Διαμαρτύρεται… για τον Λοβέρδο!

Εξώδικη δήλωση έστειλε η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή στην «κυριακάτικη δημοκρατία», με την οποία διαμαρτύρεται για το γεγονός πως η εφημερίδα δημοσιοποίησε την αναφορά που κάνει στο όνομά της ο Ανδρέας Λοβέρδος στο νέο του βιβλίο.

«Τα εν λόγω δημοσιεύματα και άρθρα είναι άκρως δυσφημιστικά και προσβλητικά δι’ εμέ […] με αυτό το δημοσίευμα προβαίνετε σε αναπαραγωγή και δημοσίευση δυσφημιστικών για εμένα ισχυρισμών» αναφέρει χαρακτηριστικά η κυρία Μακρή, η οποία αναρωτιέται επίσης στην εξώδικη δήλωσή της για τα κίνητρα με τα οποία «επελέγη το πρόσωπό μου σε τέτοια ενορχηστρωμένη ενέργεια».

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» δεν έχει λόγο να διαφωνήσει με όσα αναφέρει η κυρία Μακρή παραπάνω. Ωστόσο, στην περίπτωση που πρόκειται για δυσφημιστικά γεγονότα και ενορχηστρωμένη ενέργεια, τότε πρέπει η εξώδικη επιστολή να σταλεί στον κ. Λοβέρδο για το βιβλίο του. Εμείς παρουσιάσαμε απλά μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο του βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ.

Όσο για τη δυσαρέσκεια της κυρίας Μακρή για την έκφρασή μας πως ο Λοβέρδος «ομολογεί ένα δίκτυο διαπλοκής που λειτουργεί και εξουσιάζει τη χώρα μας», στο οποίο τη συμπεριλαμβάνει, φανταζόμαστε πως γνωρίζει το άρθρο 14 του Συντάγματος, από τη θέση της δημοσιογράφου. Η άποψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας», την οποία έχει κάθε δικαίωμα να εκφράσει, είναι ότι τα γεγονότα που παραθέτει ο κ. Λοβέρδος αποκαλύπτουν δίκτυο διαπλοκής. Αν η κυρία Μακρή θεωρεί πως ο βουλευτής ψεύδεται, δεν έχει παρά να απευθυνθεί στον ίδιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα