Φρίκη! Σκυλιά κατασπάραξαν νυχτοφύλακα

Φρικιαστικό θάνατο βρήκε ένας νυχτοφύλακας από την Ηλεία, όταν τον κατασπάραξαν σκυλιά κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του και πέθανε από αιμορραγικό σοκ, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα!

Για τον άτυχο 56χρονο Χρήστο Βασιλόπουλο, το νυχτοκάματο της Κυριακής ήταν το τελευταίο, αφού δέχτηκε την επίθεση δύο σκύλων, πιθανότατα ράτσας μαλινουά, στα οποία μάλιστα πήγαινε συχνά φαγητό!

Ο αδικοχαμένος άντρας από την Αμαλιάδα, που ήταν πατέρας ενός παιδιού και εργαζόταν στον χώρο ενός συσκευαστηρίου προϊόντων στον Κάμπο, εντοπίστηκε αιμόφυρτος από περαστικό, λίγο μετά τις 17.30 την Κυριακή, να κείτεται στο έδαφος μπροστά από το κεντρικό κτίριο του συσκευαστηρίου, στη βόρεια πλευρά.

Ο άνθρωπος που τον είδε από απόσταση δεν μπόρεσε να πλησιάσει, γιατί στον χώρο υπήρχαν τουλάχιστον δύο μεγαλόσωμα και άγρια σκυλιά που έμοιαζαν με ποιμενικούς, ωστόσο ειδοποίησε έντρομος την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Ηλείας Παναγιώτη Μάνδαλο, που απέκλεισε την περιοχή και κατάφερε να πλησιάσει τον Χρήστο Βασιλόπουλο, ο οποίος είχε βαθιές δαγκωματιές σε πόδια και χέρια!

Λίγη ώρα αργότερα έφθασε από την Πάτρα και η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα. Σύμφωνα με το patrisnews.gr, το πόρισμά της έδειξε ότι ο θάνατος του 56χρονου νυχτοφύλακα «επήλθε από αιμορραγική καταπληξία, συνεπεία κακώσεων προκληθεισών εκ δηγμάτων ζώου».

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο αδικοχαμένος 56χρονος κάποιες φορές τάιζε αυτά τα σκυλιά! Ο θάνατός του έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν άτομο αξιαγάπητο, καλός οικογενειάρχης και όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για εκείνον.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα