Κάλπικες υποσχέσεις Γεωργιάδη για άνοιγμα των καταστημάτων

Την ώρα που οι λοιμωξιολόγοι εξακολουθούν να προειδοποιούν για τον κίνδυνο να υπάρξει το προσεχές διάστημα τρίτο και πιο φονικό κύμα του κορονοϊού στη χώρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης «πουλά» για ακόμα μια φορά κάλπικες υποσχέσεις περί επαναλειτουργίας των καταστημάτων λόγω των χειμερινών εκπτώσεων!

Μάλιστα, απευθυνόμενος προς τους επιχειρηματίες, που είδαν τον τζίρο των εορτών να χάνεται και πολλούς εξ αυτών να βρίσκονται ένα βήμα πριν από το λουκέτο, ζήτησε να κάνουν… υπομονή!

«Μιλήσαμε αρκετά με την επιτροπή την περασμένη εβδομάδα, θα ξαναμιλήσουμε και αυτή την εβδομάδα. Και εγώ ως υπουργός Ανάπτυξης και ο πρωθυπουργός παρακολουθούμε πολύ στενά την εξέλιξη του σχεδίου. Υπάρχει σχέδιο, δώστε λίγες ημέρες ακόμη για να μπορέσει να εφαρμοστεί» ανέφερε χθες, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Σε ερώτηση κατά πόσο μπορεί η κυβέρνηση να αναλάβει την ευθύνη για το άνοιγμα των καταστημάτων και αν μπορούν τα μαγαζιά να ανοίξουν αυστηρά με ραντεβού των πελατών για παραλαβή προϊόντων, δηλαδή με click away, ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι εξετάζονται όλα τα σενάρια. Πάντως, σε μια κρίση… ειλικρίνειας παραδέχθηκε ότι για τους καταστηματάρχες είναι μεγάλο πρόβλημα το να είναι κλειστοί εν μέσω εκπτώσεων.

Ανακοινώσεις

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν νέα μέτρα στήριξης για τους επαγγελματίες της ένδυσης και της υπόδησης που έχουν υποστεί τεράστιο πλήγμα, αποφεύγοντας, ωστόσο, να μπει σε λεπτομέρειες για το κυβερνητικό σχέδιο.

«Ο,τι είπαμε πως θα καταβληθεί, έχει πληρωθεί. Οι ιδιοκτήτες που λαμβάνουν μειωμένο ενοίκιο θα λάβουν το επόμενο διάστημα τα χρήματά τους» δήλωσε ο υπουργός, τονίζοντας ότι τα μέτρα για τη δημόσια υγεία έχουν τεράστιο οικονομικό κόστος. Ωστόσο, κατά τον ίδιο, η κυβέρνηση έχει τον απόλυτο έλεγχο της οικονομίας.

«Δεν θα βρεθούμε ούτε με Μνημόνια ούτε με χρεοκοπία. Θα κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις μας, θα γίνουν τα εμβόλιά μας, θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία και θα πάμε παρακάτω» κατέληξε με ανεξήγητη σιγουριά!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα