Marketstrom – Κρεβάτια σε όλες τις διαστάσεις με αποθηκευτικό χώρο

Η Marketstrom με ιστορία χρόνων σας προσφέρει εκτός από στρώματα ύπνου και κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο με ιδιαίτερους σκελετούς που δημιουργούν το σωστό πλαίσιο, με το design που σας καλύπτει.

Για να επιλέξετε κρεβάτι το πρώτο κριτήριο είναι το υλικό κατασκευής του. Ξύλο, μέταλλο ή κάποιο mix από υψηλής ποιότητας υλικά;

Προτείνουμε μερικά μονά, ημίδιπλα και διπλά κρεβάτια διαφορετικών στυλ, με αποθηκευτικό χώρο ή χωρίς για να έχετε μία πρώτη εικόνα από την τεράστια ποικιλία της Marketstrom!

Συνδυασμός υλικών

Σε ήρεμους και γήινους τόνους του ξύλου και του μετάλλου, το κρεβάτι αυτό είναι μία πολύ καλή πρόταση για το εφηβικό ή το φοιτητικό δωμάτιο. Ελληνικής κατασκευής με χρώμα ηλεκτροστατικής βαφής που αντέχει στον χρόνο. Δείτε περισσότερα εδώ.

Ξύλο

Τα ξύλινα κρεβάτια είναι η πιο φυσική επιλογή που μπορείτε να κάνετε για την κρεβατοκάμαρά σας. Ένας προσωπικός χώρος με έπιπλα και συνθέσεις που έχουν σαν βάση τους το ξύλο, χαρίζει αρμονία και μπορεί να καλύψει κάθε στυλ. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με 2-4 άτοκες δόσεις. Δείτε περισσότερα από εδώ.

Ντυμένα κρεβάτια

Κλασική και σίγουρη επιλογή το ντυμένο κρεβάτι, με μεγάλο και άνετο κεφαλάρι. Στην μεγάλη ποικιλία Marketstromθα το βρείτε σε δέκα διαφορετικές αποχρώσεις για να το ταιριάξετε με τις αποχρώσεις που έχετε ήδη στο δωμάτιό σας. Η καλύτερη επιλογή για το εφηβικό δωμάτιο.

Στην εταιρεία Marketstrom θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις υπνοδωματίου και όλες τις ηλικίες και με δυνατότητα πληρωμής σε 36 άτοκές δόσεις. Υπόσχεση, ότι θα κάνετε το κρεβάτι σας να είναι το πιο θελκτικό μέρος στον κόσμο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα