Στρατιωτικός και τα αδέλφια του βίαζαν τον 5χρονο γιο του

Οικογενειακή φρίκη με θύτες τρία μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, που κακοποιούσαν συστηματικά το αγοράκι

Ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία όσα έζησε ένα πεντάχρονο αγοράκι στα χέρια του στρατιωτικού πατέρα του και των δύο θείων του, οι οποίοι υπηρετούσαν, επίσης, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Τα τρία «κτήνη» εξανάγκαζαν το παιδί να ικανοποιεί τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους και το κακοποιούσαν συστηματικά, σβήνοντας μέχρι και τσιγάρα στο κορμάκι του!

Οι δράστες παραπέμφθηκαν να δικαστούν για σωρεία αδικημάτων, που σχετίζονται με τη γενετήσια ελευθερία και κατά συρροή βιασμούς σε βάρος ανηλίκου, με βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αθηνών (Στρατοδικείο).

Όμως, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου αναίρεσε το παραπεμπτικό βούλευμα για έλλειψη νόμιμης αιτιολογίας και το ανέπεμψε για νέα κρίση. Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στο δικαστικό έγγραφο, ο εφιάλτης του πεντάχρονου αγοριού διήρκεσε από τον Μάρτιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2016. Ο πατέρας του ανηλίκου, ο οποίος ήταν λοχίας ΕΠΟΠ, ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του από το 2014. Παρ’ όλα αυτά, ασκούσε το δικαίωμα επικοινωνίας με τον γιο του, τον οποίο φιλοξενούσε είτε στο πατρικό σπίτι του στη Θεσσαλία είτε στο σπίτι του στον Πειραιά σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα, ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων, του Πάσχα και άλλων αργιών.

Το κουβάρι της φρίκης άρχισε να ξετυλίγεται μια ημέρα του Ιουνίου του 2016, όταν η μητέρα του αγοριού παρατήρησε ότι το παιδί είχε πολλά νεύρα, ήταν σε κατάσταση υπνηλίας και έδειχνε υποσιτισμένο. Την ανησυχία της επέτεινε το γεγονός ότι το αγοράκι είχε στο μπράτσο του ένα στρογγυλό σημάδι που έμοιαζε να έγινε από τσιγάρο, καθώς και ότι στον ύπνο του παραμιλούσε, φωνάζοντας: «Φτάνει, δεν αντέχω άλλο»!

Όταν το επόμενο πρωί η μητέρα του αγοριού πρόσεξε ότι είχε και μια πληγή στον αστράγαλό του, το ρώτησε πώς το έπαθε. Αυτό που άκουσε τη χτύπησε σαν κεραυνός, αφού το μικρό αγγελούδι απάντησε ότι ο πατέρας του του πέταξε τσιγάρο!

Μάλιστα, στην ερώτησή της εάν ο μπαμπάς τού έχει κάνει κάτι άλλο, το παιδί είπε ότι του κάνει και άλλα πράγματα με την «ουρίτσα» του!

Ο «σατανικός» λοχαγός και τα δύο αδέλφια του, που υπηρετούσαν ο ένας με τον βαθμό του ανθυπολοχαγού των Τεθωρακισμένων και ο δεύτερος με τον βαθμό του σημαιοφόρου στο Αρχηγείο του στόλου του Πολεμικού Ναυτικού, φαίνεται ότι είχαν βαφτίσει τα γεννητικά τους όργανα «ουρίτσες» για να ξεγελούν τον μικρό. Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις της μητέρας του, ο μικρός ανέφερε ότι ο πατέρας και οι θείοι του, ο ένας μετά τον άλλον «μου ανοίγουν το στόμα με τα δύο χέρια και εμένα με πονάει» και βάζουν «την ουρίτσα τους στο στόμα μου»!

Είπε, ακόμη, ότι οι τρεις άνδρες γελούσαν, ότι αυτά «γίνονταν αμέτρητες φορές» και ότι κάποιος από τους θείους του «έβαλε την “ουρίτσα” του στο χέρι του και αλλού»! Δεν δίσταζαν, τέλος, να απειλούν το παιδί ότι «θα σκοτώσουν τη γιαγιά και θα το δείρουν, αν το πει».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα