Εκ των υστέρων στέλνουν στη Δικαιοσύνη τον Φουρθιώτη

Δυσαρέσκεια του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για την απάτη με τη δήθεν συνέντευξή του

Πολύ περισσότερο βάθος φαίνεται να έχει τελικά η υπόθεση Φουρθιώτη, καθώς, με βάση τις εξελίξεις, η αστυνομική φύλαξη του παρουσιαστή ίσως να είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου. Χθες το απόγευμα έγινε γνωστό μέσω κυβερνητικών πηγών ότι η κυβέρνηση πρόκειται να προσφύγει άμεσα στον εισαγγελέα, ζητώντας την πλήρη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ήδη έχει παρέμβει ο οικονομικός εισαγγελέας και διερευνά τα οικονομικά πεπραγμένα του παρουσιαστή.

Στο μεταξύ έντονο εκνευρισμό έχει προκαλέσει στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο η διαφήμιση της δήθεν συνέντευξης του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στην εφημερίδα «αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο κ. Ιερώνυμος αλλά και άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαφήμιση της ανύπαρκτης συνέντευξης. Μάλιστα, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης επιβεβαίωσε, μιλώντας στη «δημοκρατία», ότι «ουδεμία συνέντευξη παραχώρησε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος σε οποιοδήποτε μέσο μαζικής ενημέρωσης».

«Ουδείς έχει το δικαίωμα ή τη νομιμοποίηση να χρησιμοποιεί το όνομα και το πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου για να εξυπηρετήσει τις δικές του σκοπιμότητες, πολλώ δε μάλλον να διαφημίζει ανύπαρκτες δηλώσεις του» υπογράμμισε με έμφαση ο κ. Κονιδάρης και τόνισε ακόμα στη «δημοκρατία» ότι «κάτι τέτοιο είναι δημοσιογραφικά και ηθικά τουλάχιστον ανεπίτρεπτο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα