Σετ τραπεζαρία και πολυθρόνες από SofaCompany– Που θα κάθονται οι καλεσμένοι σας!

Το σαλόνι καταλαμβάνει ένα βασικό κομμάτι του σπιτιού και συγκεκριμένα το πιο κεντρικό και σημαντικό! Εκτός του καναπέ που είναι το επίκεντρο, επίσης καίριο ρόλο αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα έπιπλα τα οποία στις μέρες μας μπορούν να χαρίσουν παραπάνω άνεση και να μην εισάγονται στο σαλόνι σας σαν απλά διακοσμητικά χωρίς χρηστικό χαρακτήρα όπως παλιά.

Ποια είναι αυτά; Μία βολική πολυθρόνα, μία τραπεζαρία με καρέκλες τραπεζαρίας σε σετ αλλά με σύγχρονο design, ένα τραπεζάκι σαλονιού με έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους, ένα πουφ μεγάλο και άνετο και πολλά ακόμα έπιπλα και μικροέπιπλα που γεμίζουν τον χώρο με χρησιμότητα.

Πολυθρόνες σαλονιού vintage vs minimal

Η πολυθρόνα είναι ένα έπιπλο που έχει αντικατασταθεί τα τελευταία χρόνια από ένα μεγάλο γωνιακό καναπέ. Ωστόσο η αξία της είναι υπέρτατη αν σκεφτεί κανείς ότι μπορεί όχι μόνο να γεμίσει ένα ανεκμετάλλευτο μέρος του χώρου σας αλλά να γίνει και η δική σας γωνιά για να διαβάζετε, να βλέπετε τηλεόραση, ακόμα και να δουλεύετε.

Σας προτείνουμε από τα έπιπλα Sofa την vintage πολυθρόνα Elizabeth που μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας μέρος. Η εξαιρετική λεπτομέρειά της είναι ότι διαθέτει ροδάκια στο μπροστινό μέρος με αποτέλεσμα να μετακινείται πολύ εύκολα και να αλλάζει θέσεις μέσα στο σπίτι σας.

Η πολυθρόνα Deco από την άλλη που μπορείτε να βρείτε εδώ μπορεί να συμμετέχει ιδανικά στο minimal σκηνικό του χώρου σας, χαρίζοντάς σας ένα ακόμα μέρος για χαλάρωση χωρίς να υπάρχει καμία υπερβολή στις πολυθρόνες σαλονιού.

Μοντέρνο σετ τραπεζαρίας με πάγκο

Το σετ Lyra είναι ένα ολοκληρωμένο σετ τραπεζαρίες στο passepartout χρώματος γκρι που μπορεί να αλλάξει άμεσα την εικόνα ολόκληρου του σαλονιού σας. Οι καρέκλες τραπεζαρίας που συνοδεύουν το τραπέζι είναι αυτές εδώ. Συνδυάστε το με ένα ταριάστό κάδρο ή με μία ραφιέρα σαλονιού που θα τη διακοσμήσετε με φυτά και χρήσιμα διακοσμητικά!

Περισσότερα έπιπλα Sofa θα βρείτε SofaCompany.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα