Νόστιμο φαγητό, ακόμα πιο ωραίο σερβίρισμα!

Το φαγητό «αλλάζει» γεύση σερβιρισμένο σε ένα όμορφο σκεύος πορσελάνης! Το κάθε σερβίτσιο που θα βρείτε στην Παρουσίαση είναι μοναδικό και αποτελεί την αναγκαία προσθήκη στο τραπέζι σας. Επώνυμες σειρές από brands όπως Villeroy & Boch και Lenox, ανάγουν το δείπνο σας σε πρωταγωνιστή.

Σας προτείνουμε μερικά απαραίτητα που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας, πάντα με γνώμονα την ποιότητα, τη φινέτσα και την πρακτικότητα. Σκεύη που έχουν παραπάνω από μία χρήσεις σε επίσημες ή καθημερινές περιστάσεις.

Σαλατιέρες

Η σαλάτα και τα συνοδευτικά διεκδικούν πρώτα την προσοχή των καλεσμένων σας γύρω από το τραπέζι, αφού τοποθετούνται σε κεντρικό σημείο. Oι σαλατιέρες, το design των σερβίτσιων και φυσικά η ποιότητα ξεχωρίζει για όποιον προσέχει τις λεπτομέρειες. Μία από τις πιο ιδιαίτερες επιλογές είναι η σαλατιέρα Villeroy&Boch της σειράς Flow, με εργονομικό χερούλι.

Οι δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει στο τραπέζι σας είναι πολλές. Οι γραμμές της είναι πολύ κομψές ενώ το λευκό της χρώμα επιτρέπει οποιονδήποτε συνδυασμό με τα υπόλοιπα σερβίτσια σας. Μία καινοτόμα πρόταση ακόμα και για δώρο, με εγγύηση αντοχής για πολλά πλυσίματα στον φούρνο μικροκυμάτων.

Μπολ – σουπιέρα

Σουπιέρες, ένα ust για το σπίτι! Σουπιέρα με ραβδώσεις στο χρώμα της άμμου για gourmet σερβίρισμα της χειμωνιάτικης σούπας. Ένα κλασικό κομμάτι της σειράς Color Loop Sand της Villeroy & Boch που θα δώσει το στίγμα σε κάθε τραπέζι σας. Κάνει το σερβίρισμα ιδανικό για κάθε περίσταση! Μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων, χωρίς να υφίσταται καμία αλλοίωση. Μπορείτε να την παραγγείλετε online από εδώ σε προσιτή τιμή.

Πιατέλες – Εταζέρες

Πιατέλες και εταζέρες. Πολυπόθητες και λειτουργικές τόσο για κέρασμα όσο και για διακόσμηση. Οι εταζέρες της Lenox και ιδιαιτέρως της σειράς Butterfly Meadow δια χερός της Louise Le Luyer αποτελούν ένα πολυτελές δώρο ή μία κομψή προσθήκη στη συλλογή σας.

Η εταζέρα της Lenox είναι κατάλληλη για το πλυντήριο πιάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είναι φρουτιέρα, ιδανική για γλυκίσματα και κεράσματα αλλά αποτελεί από μόνη της ένα πραγματικό έργο τέχνης, ώστε να διακοσμήσει την τραπεζαρία σας.

Περισσότερες επώνυμες προτάσεις, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Παρουσίασης. Ξεκινήστε τις αγορές σας από την Παρουσίαση.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα