Αποφασισμένος να κυνηγήσει τους υπευθύνους δηλώνει ο σύζυγος της 44χρονης που «έσβησε» από το AstraZeneca

«Θα αποδοθούν ευθύνες για τον θάνατο της γυναίκας μου»

Επιβεβαιώθηκαν οι δυσοίωνες προβλέψεις των γιατρών για τη 44χρονη Γλυκερία από το Ηράκλειο, η οποία εμφάνισε θρόμβωση αμέσως μετά τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca, καθώς χθες οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή, ενημέρωσαν τους οικείους της και στη συνέχεια την αποσωλήνωσαν, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή.

Ο θάνατος της άτυχης μητέρας ήταν ο δεύτερος στην Ελλάδα από θρόμβωση, η οποία συνδέεται με το εμβόλιο της AstraZeneca. Συγκλονισμένος από τον άδικο χαμό της, ο σύζυγός της, Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, καταγγέλλει την Πολιτεία σε γραπτή ανακοίνωσή του, την οποία δημοσίευσε η τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr, και κάνει γνωστό πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια και τυχόν ευθύνες που θα προκύψουν για τον θάνατο της γυναίκας του.

«Η γυναίκα μου πέθανε τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι, ζώσα πάντα με κανόνες και νομιμοφροσύνη όπως και τώρα ακολούθησε τις οδηγίες του κράτους για τη δημόσια υγεία. Ελπίζω να μην έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους αυτοί που πήραν την απόφαση χορήγησης του εμβολίου της AstraZeneca σε ηλικίες 40 έως 44 και δη σε γυναίκες ως μόνη επιλογή, γνωρίζοντας τις επιπτώσεις που αυτό αποδεδειγμένα έχει.

Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια και τυχόν ευθύνες που θα προκύψουν για τον θάνατο της γυναίκας μου.

Είναι πια γνωστό και έχει εκφραστεί και επίσημα από τις ανακοινώσεις της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας ότι κατά κανόνα οι γυναίκες κάτω των 50 ετών παρουσιάζουν αυτές τις παρενέργειες. Γίνεται αναφορά σε στατιστική ότι αφορά ένα κρούσμα στο εκατομμύριο, αλλά αυτό αφορά τον γενικό πληθυσμό. Σε γυναίκες κάτω των 50 το ποσοστό είναι τουλάχιστον 16 φορές μεγαλύτερο. Θα έπρεπε η Πολιτεία να έχει επιδείξει θάρρος διακόπτοντας τη χορήγηση του συγκεκριμένου εμβολίου σε ηλικίες κάτω των 50 ετών και δη σε γυναίκες. Παρά τις σοβαρές παρενέργειες που παρουσιάστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Πολιτεία επέλεξε να συνεχίσει τη χορήγησή του με τα αποτελέσματα αυτά.

Ο θάνατος της συζύγου μου ας γίνει η αφορμή να κατανοήσουν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις ότι η ανθρώπινη ζωή δεν μπαίνει σε ζυγαριά, δεν μετριέται με αριθμούς και δεν αποτυπώνεται με στατιστικές» γράφει στην ανακοίνωση ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα