Άγρια σεξουαλική επίθεση από αλλόφρονες Πακιστανούς

Έξι άτομα περικύκλωσαν την 25χρονη έξω από την πλαζ της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί, ενώ μετέδιδαν τα αίσχη τους σε live streaming!

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 25χρονη στα χέρια έξι Πακιστανών, οι οποίοι μεταμορφώθηκαν σε σεξουαλικά «αρπακτικά», της έσκισαν την μπλούζα και τη γύμνωσαν έξω από την πλαζ της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί, ενώ μετέδιδαν τα αίσχη τους σε live streaming!

Το άνευ προηγουμένου περιστατικό, το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει το σοβαρότατο πρόβλημα της εγκληματικότητας, που έχει χτυπήσει κόκκινο στη χώρα μας και εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών, συνέβη γύρω στις 6 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το θύμα στην Αστυνομία, εκείνη την ημέρα είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι επίσης πακιστανικής καταγωγής, ανυποψίαστοι για όσα θα ακολουθούσαν.

Φεύγοντας από την πλαζ, η 25χρονη προχώρησε προς το πάρκινγκ, ενώ ο σύζυγός της κατευθύνθηκε σε ένα περίπτερο για να αγοράσει κάτι. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή βρήκαν ευκαιρία να την περικυκλώσουν οι έξι Πακιστανοί και να της επιτεθούν, ενώ ο ένας εξ αυτών σήκωσε το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να βιντεοσκοπεί τη σκηνή, μεταδίδοντάς τη μάλιστα σε live streaming, που διοχέτευε σε άγνωστη ιστοσελίδα!

Όμως οι «ξαναμμένοι» αλλοδαποί δεν περιορίστηκαν σε αυτά, αφού όρμησαν πάνω στην ανυπεράσπιστη κοπέλα και άρχισαν να τραβούν τα ρούχα της, σκίζοντάς της την μπλούζα, με αποτέλεσμα να βάλει τις φωνές κλαίγοντας γοερά. Τότε οι δράστες φέρεται ότι έκαναν κάτι ακόμη πιο σοκαριστικό και αδιανόητο για κάθε πολιτισμένο άνθρωπο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να βγάζουν… αλαλαγμούς και δυνατές κραυγές στη γλώσσα τους!

Παρά το σοκ και τον τρόμο, η κοπέλα κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τα χέρια των επίδοξων βιαστών της και ενημέρωσε την Αστυνομία, με συνέπεια περίπου μιάμιση ώρα αργότερα να εντοπιστούν από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ δύο Πακιστανοί εργάτες γης, ηλικίας 36 και 20 ετών, τους οποίους αναγνώρισε το θύμα. Ωστόσο, η κοπέλα ξεκαθάρισε στους αστυνομικούς ότι οι συγκεκριμένοι παρακολουθούσαν απλώς τη σκηνή της επίθεσης και δεν την άγγιξαν ούτε κρατούσε κάποιος από αυτούς το κινητό με το οποίο έγινε η ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming.

Το αποτέλεσμα ήταν να ασκηθεί σε βάρος τους ποινική δίωξη για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο και, κατόπιν, να παραπεμφθούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, από το οποίο έλαβαν προθεσμία για να δικαστούν σήμερα το μεσημέρι, καθώς δεν είχαν δικηγόρο και δεν υπήρχε διερμηνέας. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο ένας εξ αυτών βρισκόταν παράνομα στη χώρα, χωρίς τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. Οι Αρχές αναζητούν τους τέσσερις ομοεθνείς τους, που επιτέθηκαν στη νεαρή κοπέλα σαν αχόρταγα μέλη αγέλης και την ξεγύμνωσαν, τρομοκρατώντας την.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα