Νέα πνοή στις ταχυμεταφορές με E-Bill

Η πανδημία του Covid-19 επηρέασε πάρα πολύ όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας και πόσο μάλλον την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών αγορών μέσα από την συνεχή χρήση του διαδικτύου. Πέραν του γεγονότος ότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού βρισκόταν πολλές ώρες εντός του σπιτιού του ή/και δεν εργαζόταν οι εκ του σύνεγγυς αγορές είχαν υψηλό ποσοστό κινδύνου μετάδοσης του ιού και έτσι όλοι στράφηκαν στη λύση των παραγγελιών μέσω του διαδικτύου.

Ο τομέας των ταχυμεταφορών, ως συνέπεια όσων προαναφέρθηκαν, οδηγήθηκε σε άνθιση και οι εταιρείες courier κλήθηκαν να παραδώσουν σε παγκόσμιο επίπεδο τέσσερα (4) περίπου δισεκατομμύρια πακέτα. Εξαιτίας της τεράστιας αύξησης του ποσοστού των αποστολών πολλοί πελάτες παραπονέθηκαν για την καθυστέρηση, φθορά ή/και απώλεια των δεμάτων τους από τις εταιρείες ταχυμεταφορών (courier).  Έτσι, προέκυψε εύλογα το ερώτημα με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει η παράδοση πακέτων καλύτερη.

Την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα δίδει η εταιρεία E-Bill Courier η οποία ως εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) λειτουργεί ως ταχυδρομική αλλά και ως μεταφορική εταιρεία ταυτόχρονα. Παράλληλα, η εταιρεία E-Bill Courier καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες επαγγελματιών, επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών σε υπηρεσίες ταχυμεταφοράς αλληλογραφίας και εμπορευμάτων.

Η τάχιστη εξυπηρέτηση επιτυγχάνεται από την εταιρεία E-Bill Courier μέσα από την πολυετή της εμπειρία στον χώρο των ταχυμεταφορών (courier), την απασχόληση άρτια εκπαιδευμένου εργατικού δυναμικού και την κατοχή ενός αυτόνομου και άριστα οργανωμένου δικτύου καταστημάτων, με το οποίο δύναται να πραγματοποιεί παραλαβές, παραδόσεις και μεταφορές των φακέλων ή/και των δεμάτων σας σε όλον τον κόσμο. Οι υπηρεσίες ταχυμεταφορών που προσφέρει είναι υψηλής ποιότητας, ακόμα και τις Κυριακές και τις ημέρες των επίσημων αργιών, κατόπιν συνεννόησής σας με την εταιρεία.

Η E-Bill Courier σας δίνει το πλεονέκτημα να γίνετε περισσότερο ανταγωνιστικοί δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας, καθώς σας αποστέλλεται οικονομική προσφορά εναρμονισμένη με τις ανάγκες σας, η οποία περιέχει ειδικές τιμές για συνεργασία με επαγγελματίες.

Η εταιρεία E-Bill Courier είναι σε θέση να λαμβάνει τις αποστολές σας από τον χώρο σας όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας εντός του ωραρίου που εσείς ορίζετε και η παρακολούθηση της πορείας της αποστολής σας γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Επιπλέον, η εταιρεία E-Bill Courier διεκπεραιώνει αποστολές εντός του νομού Αττικής και πραγματοποιεί παράδοση εντός 24 ωρών όλες τις ημέρες της εβδομάδας, αλλά και παραδόσεις αυθημερόν (εντός 12 ωρών), επείγουσες (εντός 6 ωρών) και υπερεπείγουσες (εντός 3 ωρών), κατόπιν σχετικού αιτήματός σας.

Παράλληλα, η E-Bill Courier δύναται να διεκπεραιώσει αποστολές με προπληρωμή ή  με αντικαταβολή και να προβαίνει σε απόδοση της αντικαταβολής εντός του νομού Αττικής εντός 24 ωρών και εντός Ελλάδας εντός έξι (6) εργάσιμων ημερών ύστερα από την παραλαβή της αντικαταβολής από τον παραλήπτη.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας E-Bill Courier είναι πάντα διαθέσιμο για να σας λύσει όλες τις απορίες και να σας εξυπηρετήσει, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας. Ταυτόχρονα, πρωταρχικός της στόχος είναι η προστασία της δημόσιας υγείας λαμβάνοντας και εφαρμόζοντας τα κατάλληλα μέτρα και περιορισμούς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα