Συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών στις μεγάλες πόλεις

Επεισόδια στο Σύνταγμα και συμπλοκή διαδηλωτών με αντιεξουσιαστές

Παράλληλες συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού πραγματοποιήθηκαν χθες σε αρκετές πόλεις της χώρας. Στη Θεσσαλονίκη, η συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο ήταν η μαζικότερη, με τους πολίτες που συμμετείχαν να ξεπερνούν τους 8.000! Οι συγκεντρωμένοι, χωρίς μάσκες και αποστάσεις, φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, την οποία κατηγορούν για κακή διαχείριση της πανδημίας.

Στη συνέχεια, οι αντιεμβολιαστές πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, κρατώντας ελληνικές σημαίες, χριστιανικά σύμβολα, αλλά και πανό, που ανέγραφαν ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι «δικτατορία». Επίσης, οι συγκεντρωμένοι, εκτός από τα αντικυβερνητικά συνθήματα, αποδοκίμασαν ιδιαίτερα τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, που εμφανίζεται ως εκφραστής της σκληρής γραμμής κατά των αρνητών. Στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης σημειώθηκαν επεισόδια με τους αστυνομικούς.

Οι αντιεμβολιαστές, κρατώντας σταυρούς και σημαίες, συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με ρίψεις νερού από τις «Αύρες» και με χημικά. Η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές, ενώ νωρίτερα μερίδα αρνητών του εμβολίου συνεπλάκη με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που βρίσκονταν στα Προπύλαια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο. Αντίστοιχες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλο, Δράμα, Ιωάννινα, Χανιά, Κοζάνη, Αγρίνιο και Ξάνθη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα