«Μαϊμού» γιατρός έκανε rapid test σε τουρίστες!

Παριστάνοντας τον γιατρό είχε στήσει «εργαστήριο» έξω από δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στο Ρέθυμνο ένας 31χρονος, ο οποίος έκανε rapid test στους τουρίστες, με αμοιβή 20 ευρώ το καθένα! Ομως, τον πήραν είδηση και πλέον είναι αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Ο νεαρός από το Ρέθυμνο σκαρφίστηκε το κόλπο για να μαζεύει χρήματα από τους τουρίστες, οι οποίοι πίστευαν ότι είναι κανονικός γιατρός και έκαναν τα τεστ, είτε για να ταξιδέψουν είτε για να μπορούν να κινηθούν σε κλειστούς χώρους. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, ο 31χρονος εμφανιζόταν ως συνεργάτης ιατρικής εταιρίας για να μπορεί να πλασάρει τεστ.

Ωστόσο, η δράση του δεν άργησε να αποκαλυφθεί, όπως λένε οι πληροφορίες του neakriti.gr, όταν φέρεται ότι πήγε σε πιστοποιημένο ιατρικό εργαστήριο της πόλης με το οποίο συνεργάζονται οι εν λόγω ξενοδοχειακές μονάδες, ζητώντας να του δοθούν τα αποτελέσματα των rapid tests συγκεκριμένων πελατών των δύο ξενοδοχείων.

Το θράσος του να πάει να παραλάβει τα αποτελέσματα έβαλε σε υποψίες το προσωπικό του πιστοποιημένου εργαστηρίου, το οποίο ουδέποτε είχε κάνει rapid test στα άτομα που τους παρουσίασε, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν τις αστυνομικές Αρχές. Ετσι, οι αστυνομικοί δεν άργησαν να τον συλλάβουν και πλέον θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «μαϊμού» γιατρός είναι γνωστός στις Αρχές για την παραβατική του συμπεριφορά, καθώς έχει συλληφθεί αρκετές φορές για κλοπές.

Πολλοί οι αρνητές

Στο μεταξύ, μιλώντας για την Κρήτη, ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, Νίκος Τζανάκης, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και επέκρινε τον μεγάλο αριθμό αρνητών που υπάρχει.

«Το Ηράκλειο και η Κρήτη έχουν τόσα πολλά κρούσματα, που ποτέ άλλοτε δεν είχαν. Σε αυτό το κύμα, το Ηράκλειο έχει σπάσει τρεις φορές διαδοχικά το ανώτατο όριο!
Είχαμε την πρόβλεψη ότι ίσως φτάσαμε κοντά στα 300 στο Ηράκλειο, αλλά ήταν η χειρότερη πρόβλεψη που θα μπορούσαμε να κάνουμε» δήλωσε ο κ. Τζανάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Creta.

Συμπλήρωσε, επίσης, ότι πολλοί που δίνουν το «παρών» σε κοινωνικές εκδηλώσεις δεν τηρούν τα μέτρα ή είναι θετικοί, αλλά παρ’ όλα αυτά συγχρωτίζονται με άλλους πολίτες!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα