Ο Κούγιας κατήγγειλε (ξανά) ότι τον εδειραν! Μπλέχτηκε σε καβγά με τον Αχιλλέα Μπέο

Ο ποινικολόγος λέει ότι του επιτέθηκε ο δήμαρχος Βόλου και δύο «φουσκωτοί», με τον δεύτερο να απαντά ότι δεν χρειάζεται μπράβους…

Πριν καλά καλά προλάβει να καταλαγιάσει ο… κουρνιαχτός από το επεισόδιο στο μπαρ της Σκιάθου, ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του ανέφερε χθες ότι έφαγε κι άλλες… ψιλές, σε άλλο μπαρ του νησιού, αυτή τη φορά από τον ίδιο τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο. Ο ποινικολόγος, μεταξύ άλλων, τονίζει πως δέχθηκε επίθεση και χτύπημα από τον Μπέο, στον οποίο έκανε και μήνυση, με την αυτόφωρη διαδικασία να είναι σε εξέλιξη!

«Πριν από λίγο στο κατάστημα Gold Fish στη Σκιάθο έπινα καφέ με οπαδό της ΑΕΛ, ο οποίος είναι λιμενικός στο επάγγελμα και το όνομά του είναι Αχιλλέας, ο οποίος ήταν μαζί με τον 12χρονο γιο του, όταν από πίσω άνανδρα και χωρίς να τον αντιληφθώ με κτύπησε στο κεφάλι αυτό το “γνωστό” σε όλη την ελληνική κοινωνία και στο ελληνικό ποδόσφαιρο “άτομο” που έχει δυσφημήσει οτιδήποτε με το οποίο έχει έρθει σε επαφή. Αναφέρομαι στον Αχιλλέα Μπέο που δυστυχώς η κοινωνία του Βόλου δεν μπορώ να αντιληφθώ με ποιο τρόπο και ποιες σκέψεις τον εξέλεξε δήμαρχο».

Ο Αλέξης Κούγιας στη συνέχεια επιχείρησε να συνδέσει την υπόθεση με το προηγούμενο επεισόδιο στο μπαρ Jaguar.

Μετά τις ανακοινώσεις σε βάρος του, ο Αχιλλέας Μπέος άστραψε και βρόντηξε, κατηγορώντας τον Αλέξη Κούγια για άνανδρη και μικροπρεπή συμπεριφορά.
Απαντώντας στη μήνυση του Αλ. Κούγια ότι τον χτύπησε στο κεφάλι συνοδευόμενος από δύο «φουσκωτούς», ο δήμαρχος επισημαίνει πως «δεν χρειάζεται μπράβους για να ρίξει δυο χαστούκια στον Αλέκο».

Ο Αχιλλέας Μπέος σηκώνει το γάντι που του πέταξε ο ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας, απαντώντας του στο ίδιο ύφος:

«Συνεχίζει να προκαλεί και να αποδεικνύει πόσο γραφικός είναι ο γηραλέος Αλέκος Κούγιας και, προσπαθώντας να αποσπάσει τον οίκτο του κόσμου (λες και δεν τον έχει τόσα χρόνια με την κατάντια του), διαστρεβλώνει τα γεγονότα και κατά συνήθεια δίνει μια ψευδή εικόνα τους.

Αλίμονο σε μένα αν χρειαζόμουν μπράβους για να δώσω δυο χαστούκια στον Αλέκο! Αλίμονο…» Στην ίδια απάντηση-ανάρτηση στο facebook ο κ. Μπέος αναφέρεται και στην προσωπική επίθεση που δέχθηκε από τον Αλ. Κούγια ότι έφτιαξε αφίσες με τη φωτογραφία της πρώην συζύγου του για να την εκδικηθεί επειδή τον εγκατέλειψε.

Ο δήμαρχος τονίζει πως θα υπερασπιστεί την οικογένειά του και θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Αλέξη Κούγια. «Σε ό,τι αφορά δε τις μηνύσεις του, βεβαίως και θα τα πούμε στο δικαστήριο. Οπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τις δικές μου. Αμοιβαία είναι αυτά… Μέχρι τότε φιλάκια…» αναφέρει δηκτικά ο Αχιλλέας Μπέος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα