Συνελήφθη μοντέλο για διακίνηση κοκαΐνης

Ύστερα από έρευνα στο Range Rover της Αφροδίτης Μπάρμπα, οι αστυνομικοί βρήκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια.

Aπό τις πασαρέλες της μόδας και τα τηλεοπτικά πλατό κατέληξε με… χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, κατηγορούμενο για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης, το γνωστό μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα! Την 31χρονη συνέλαβαν στις 10.00 το βράδυ του Σαββάτου άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι σταμάτησαν για έρευνα το πολυτελέστατο Range Rover, ιδιοκτησίας της, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στη Γλυφάδα.

Ύστερα από ενδελεχή έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια, επιμελώς κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του θηριώδους οχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ναρκωτικά ήταν συσκευασμένα σε 35 νάιλον συσκευασίες και εκτιμάται πως προορίζονταν προς πώληση και όχι για ιδία χρήση. Η 31χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη. Όμως, δεν μπόρεσε να δώσει πειστική εξήγηση και να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν τα 35 φιξάκια κάτω από το κάθισμα του τζιπ της. Σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Στο «GNTM 2»

Το πολυτελές τζιπ κατασχέθηκε ως μέσο διακίνησης της κοκαΐνης. Η Αφροδίτη Μπάρμπα, μητέρα σήμερα ενός ανήλικου παιδιού, είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της σε πασαρέλες και τηλεοπτικά σόου μόδας. Είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του «GNTM 2» και είχε περάσει στη φάση των Bootcamp.

Επίσης, είχε συμμετάσχει το 2011 στον διαγωνισμό Playmate, όπου κέρδισε τον τίτλο της «Miss Playboy». Όμως, διέκοψε την καριέρα της λόγω της εγκυμοσύνης της από τον τότε σύντροφό της και μετέπειτα σύζυγό της, πάμπλουτο Αραβα Σεΐχ Σατζ Ρασίντ. Όταν μεγάλωσε το παιδί της, επέστρεψε στην τηλεοπτική πασαρέλα του «Greece’s Next Top Model». Το γνωστό μοντέλο είχε απασχολήσει τις κοσμικές στήλες κατά το παρελθόν όταν είχε υποστηρίξει πως είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώην σύζυγό της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα