«Άγριες μέλισσες»: Με νέο λουκ οι πρωταγωνιστές της σειράς

Η δημοκρατία μπήκε πρώτη στα γυρίσματα και τα παρασκήνια της σειράς-φαινόμενο που βλέπουν σχεδόν 2.000.000 τηλεθεατές

Πρώτη και καλύτερη η «δημοκρατία» μπήκε στα γυρίσματα και τα παρασκήνια της σειράς-φαινόμενο των 2.000.000 τηλεθεατών «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 και «έκλεψε» φωτογραφικά στιγμιότυπα από τους αγαπημένους πρωταγωνιστές της σειράς. Οπως φαίνεται, όλοι έχουν αλλάξει στυλ και κουπ, από την Παγώνα του κοινοτάρχη Τόλια μέχρι τη Βιολέτα που έγινε ξανθιά και πιο ερωτεύσιμη από ποτέ και τον Μπάμπη που έκοψε τη φαβορίτα!

Τα γυρίσματα για τον γ’ κύκλο συνεχίζονται στις «Άγριες μέλισσες» της σεναριογράφου Μελίνας Τσαμπάνη και του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου, ώστε το πρώτο επεισόδιο να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στις 10 το βράδυ! Οι ηθοποιοί εργάζονται καθημερινά για αρκετές ώρες, όμως στο ενδιάμεσο των γυρισμάτων βρίσκουν και διάφορους τρόπους να χαλαρώνουν.

Η απαγόρευση και η νέα κατάσταση με την επιβολή του καθεστώτος της 21ης Απριλίου φέρνει ένα Διαφάνι… αλλαγμένο! Το αγαπημένο μας χωριό διαφοροποιείται ακόμη και στα σκηνικά και τα κοστούμια. Άλλη εποχή γαρ!

Η φωτογραφία θα γίνει πιο σκοτεινή, με πιο θαμπά πλάνα, σαν φιλμ νουάρ. Το καινούργιο σκηνικό στο Διαφάνι έχει και ένα περίπτερο! Μια νέα προσθήκη στο χωριό, δίπλα ακριβώς από το καφενείο της Βιολέτας. Ενα περίπτερο της εποχής εκείνης, που κρύβει πολλά… Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, η κάτοικος του Διαφανίου που θα ανοίξει περίπτερο είναι πληροφοριοδότρια. Κάθε κίνηση θα παρακολουθείται.

Η Βιολέτα επιστρέφει στο καφενείο πολύ δυναμική. Αναλαμβάνει ξανά τα ηνία του μαγαζιού της. Μέσα της όμως σιγοκαίει η δίψα για εκδίκηση, για τον άδικο θάνατο του Μιλτιάδη. Η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε για τον ρόλο της: «Η πορεία της Βιολέτας προς το παρόν είναι άγνωστη, τώρα γράφεται. Εχω κι εγώ την ίδια αγωνία να μάθω τι θα απογίνει αυτή η ηρωίδα και πώς θα συμπορευτούμε τη νέα χρονιά». Φυσικά, οι μαζώξεις των πρωταγωνιστών θα συνεχίζονται στον καφενέ, μόνο όμως τις πρωινές ώρες…

Η συμμορία των πέντε (Τόλιας, παπα-Γρηγόρης, Νέστορας, Προύσαλης, Αγγελος) ετοιμάζουν κρυφά τη δική τους επανάσταση. Ολα αυτά βέβαια, όσο ο Λάμπρος, ο Μπάμπης και ο Προκόπης βρίσκονται στην εξορία!

Καθένας πλέον έχει πάρει άλλη ρότα στη ζωή του… Η Δρόσω είναι τραγουδίστρια σε μπουάτ, η Ασημίνα γραμματέας σε επαναστατική εφημερίδα… Κάπου εδώ βέβαια φαίνεται ότι αναπαράγονται μια σειρά από… αντιχουντικά κλισέ που (μακάρι) να μη φτάσουν τα όρια του… κωμικού, λόγω υπερβολής. Η Σοφούλα είναι έγκυος και έχει μετακομίσει σε ένα μοντέρνο σπίτι με τον Αγγελο και τον Νέστορα.

Σε backstage βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram φαίνονται ο Γιάννης Βασιλώττος (Μπάμπης) και ο Νίκος Λεκάκης(Αγγελος) παίζουν σαν μικρά παιδιά. Ο Νίκος έχει μπει μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ, το οποίο σπρώχνει ο Γιάννης. Οταν φωνάζουν τον Γιάννη, εκείνος γυρίζει να δει ποιος είναι και αφήνει το καρότσι, το οποίο καταλήγει ανάποδα, αδειάζοντας τον Νίκο στο γκαζόν! Τουλάχιστον φαίνεται να περνάνε καλά!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα