«Ξέχασαν» δίχρονη κλειδωμένη σε σχολικό!

Επί τέσσερις ώρες ο οδηγός και οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού δεν αντιλήφθηκαν την απουσία της

Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησε ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών, το οποίο παρέμεινε επί τέσσερις ώρες κλεισμένο στο σχολικό λεωφορείο που θα το μετέφερε σε παιδικό σταθμό στη Βάρκιζα, καθώς αποκοιμήθηκε και ο οδηγός το… ξέχασε!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη προχθές το πρωί, όταν ο οδηγός παρέδωσε τα νήπια στον σταθμό και πήγε στο σπίτι του, στην περιοχή Πηγαδάκια στη Βούλα, όπου πάρκαρε το λεωφορείο. Πάνω στη βιασύνη του, όμως, δεν πρόσεξε ότι μέσα στο λεωφορείο είχε… ξεμείνει ένα δίχρονο κοριτσάκι!

Το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι πως ούτε οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού αντιλήφθηκαν την απουσία της μικρής Αννούλας, με αποτέλεσμα το άτυχο κοριτσάκι να μείνει ξεχασμένο μέσα στο σχολικό επί τέσσερις ολόκληρες ώρες! Το νήπιο φαίνεται ότι είχε αποκοιμηθεί, γι’ αυτό δεν αντέδρασε αμέσως.

Ξύπνησε, όμως, όταν η ζέστη άρχισε να γίνεται αφόρητη και άρχισε να κλαίει τρομοκρατημένο, συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορούσε να βγει. Η αντίδραση αυτή φαίνεται πως του έσωσε τη ζωή, αφού στις 12 το μεσημέρι ένας διερχόμενος άκουσε το σπαρακτικό κλάμα του και ειδοποίησε την Άμεση Δράση, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι γονείς του παιδιού υπέβαλαν μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, με αποτέλεσμα να συλληφθούν ο οδηγός, η συνοδός στο σχολικό, η ιδιοκτήτρια, ο διευθυντής του σταθμού και η βρεφονηπιοκόμος. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι και διέταξε περαιτέρω έρευνα, προκειμένου να συμπληρωθεί η δικογραφία με επιπλέον υλικό.

Το περιστατικό θυμίζει ένα παρόμοιο που είχε συμβεί τον Οκτώβριο του 2019 στην Παλλήνη, όταν ένα τρίχρονο αγοράκι είχε μείνει μέσα σε σχολικό λεωφορείο επί τρεις ολόκληρες ώρες.
Οι δύο συνοδοί και ο οδηγός του λεωφορείου κρίθηκαν ένοχοι για σωματική βλάβη από αμέλεια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα