Θεσσαλονίκη: Φήμες για ακύρωση της φετινής παρέλασης

Η αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα της Θεσσαλονίκης και του αριθμού των κρουσμάτων στους ελέγχους που γίνονται έχει αρχίσει να φέρνει μια έντονη φημολογία περί σκέψεων αναβολής της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, αλλά και της εορτής του πολιούχου της πόλης Αγίου Δημητρίου. Φυσικά, επισήμως, κανένας δεν βγήκε να αναφέρει κάτι, ούτε πρόκειται να βγει, δεδομένου ότι η παρέλαση διεξάγεται κανονικά, παρά όσα προβλήματα μπορεί να είχαν παρουσιαστεί και δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούν οι φορείς της πόλης να μη διεξαχθεί η παρέλαση, όπως και οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο.

Θέση στο θέμα πήρε o πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής των Ειδικών Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο οποίος τόνισε: «Η παρέλαση της Θεσσαλονίκης 200 χρόνια μετά το 1821, έστω και με περιορισμούς, δεν θα πρέπει να αναβληθεί, διότι κάποιοι άνθρωποι θα αισθανθούν πάρα πολύ άσχημα. Θα είναι λάθος. Το ίδιο και για τις εκδηλώσεις του Αγίου Δημητρίου και εκεί θα πρέπει να υπάρξουν κάποια μέτρα».

Οι τοπικοί φορείς παρακολουθούν τις εξελίξεις, το ίδιο και η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και φυσικά δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν αναβολή των εκδηλώσεων εάν κάποιος υπεύθυνος πολιτικός σκεφτεί να εισηγηθεί ή να αποφασίσει κάτι τέτοιο…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα