Κρέμες προσώπου και σώματος για την καλή υγεία του δέρματος

Η σημασία της σωστής ενυδάτωσης

Το σώμα μας αποτελείται από 70% νερό και σύμφωνα με τους ειδικούς η ημερήσια ποσότητα πρόσληψης που συνίσταται είναι, ανάλογα και με το βάρος του σώματος, 8-9 ποτήρια.

Εκτός από το νερό και τις τροφές που το περιέχουν, π.χ. όπως το καρπούζι ή το αγγούρι, μια καλή ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο και το σώμα σας σίγουρα θα βοηθήσει ώστε να έχετε ένα λαμπερό και καθαρό αποτέλεσμα.

Το δέρμα καθημερινά ταλαιπωρείται καθώς οι ρύποι, η ηλιακή ακτινοβολία, η κακή ψυχολογία, η μη ισορροπημένη διατροφή ή βλαβερές συνήθειες όπως για παράδειγμα το κάπνισμα επιβαρύνουν την υγεία της επιδερμίδας.

Επιλέξτε κρέμες προσώπου και σώματος για βαθιά ενυδάτωση ώστε να διατηρήσετε τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του.

Στο i-cure.gr θα βρείτε τα καλύτερα brands της αγοράς που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σε τιμές πολύ προσιτές.

Κρέμες προσώπου για τέλεια ενυδάτωση

H La Roche Posay δημιουργεί προϊόντα με στόχο να βελτιώσει την υγεία του δέρματος με πάνω από 90.000 δερματολόγους σε όλο τον κόσμο να την εμπιστεύονται.

Δοκιμάστε τα καινούρια προϊόντα της που παράγονται από την πράσινη βιοτεχνολογία προσφέροντας κάλυψη για 72 ώρες όπως το La Roche Posay Hydraphase HA Intense Legere 50ml.

Ανάγκες για σωστή ενυδάτωση δεν έχουν μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες και δε θα πρέπει να ξεχνάνε να περιποιούνται το δέρμα τους. Η εταιρεία Korres προτείνει για το πρόσωπο την Korres Borage με SPF6 50ml. Απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει γυαλάδα στην επιδερμίδα ενώ προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.

Διατηρήστε λείο το σώμα σας

Ενυδάτωση, όμως, δεχρειάζεται μόνο το πρόσωπο αλλά και το σώμα. Επιλέξτε κρέμες που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση τόσο κατά τους θερινούς όσο και κατά τους χειμερινούς μήνες.

Εμπιστευτείτε τη σοφία της φύσης δοκιμάζοντας την Apivita Royal Honey Moisturizing Body Cream 150 mlμε συστατικά όπως το θυμαρίσιο μέλι, το ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο, το κερί μέλισσας, το βούτυρο καριτέ ή το πατενταρισμένο έγχυμα από 3 είδη ελληνικού τσαγιού του βουνού.

Άλλη μια πολύ καλή επιλογή είναι η Lierac Body-Hydra+ Gommage Micropeeling Corps 200ml. Με βασικά συστατικά το διπλό υαλουρονικό οξύ και τα εκχυλίσματα ροδιού και ιβίσκου αφήνει το δέρμα λείο διατηρώντας τη σφριγηλότητά του.

Δώστε σημασία στο δέρμα σας. Η καλή του υγεία και εμφάνιση αποτελεί και αυτή δείγμα ενός υγιούς οργανισμού!

Δείτετα προϊόντα εδώ: La Roche Posay Hydraphase HA Intense Legere 50ml, Korres Borage με SPF6 50ml, Apivita Royal Honey Moisturizing Body Cream 150ml, Lierac Body-Hydra+ Gommage Micropeeling Corps 200ml.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα