PetFactory: Το καλύτερο στέκι για το κατοικίδιο σας

To PetFactory αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στον χώρο των petshops. Θεωρείται η ιδανική επιλογή για εσάς και τα κατοικίδια σας, καθώς στόχος της είναι ευημερία και η μακροζωία των μικρών σας φίλων αλλά και η άψογη εξυπηρέτησή σας.

Οι ιδιοκτήτες του PetFactory λειτουργούν με σεβασμός απέναντι σε εσάς και τα κατοικίδια σας, γι΄ αυτόν τον λόγο έχουν δημιουργήσει ένα επίγειο παράδεισο παρέχοντας μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ, παιχνίδια, είδη περιποίησης, ρουχισμό, κατοικία, σε ανταγωνιστικές τιμές, αφήνοντας ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό.

Στο κατάστημα PetFactory θα βρείτε επίσης τροφές επιλεγμένες με βάση τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή του κατοικίδιου σας.

Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε ανά πάσα ώρα και στιγμή μέσα από την ιστοσελίδα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.petfactory.gr ή μέσω e-mail, στο [email protected]. Μπορείτε επίσης να καλέσετε στον αριθμό 2104920013 με απλή αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 21:00 και Σάββατο 09:00 – 18:00 ή μπορείτε να επισκεφθείτε το φυσικό τους κατάστημα στη διεύθυνση: Μπελογιάννη Και 7ης Μαρτίου 1944, Νίκαια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα