Παραδόθηκε χθες βράδυ ο «σφαγέας του Βόλου»

Κατέσφαξε με 42 μαχαιριές την 75χρονη νονά του

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου παραδόθηκε τελικά χθες το βράδυ ο 39χρονος Θανάσης Μυλωνάς, ο οποίος με πρωτοφανή μανία κατέσφαξε την 75χρονη νονά του χτυπώντας την όχι μία και δύο, αλλά… 42 φορές με μαχαίρι στο πρόσωπο, στον θώρακα, στην κοιλιά και την καρδιά!

Στη συνέχεια τύλιξε το πτώμα της σε κλινοσκεπάσματα και το μετέφερε στην πλάτη του μέχρι το υπόγειο της πολυκατοικίας της οδού Καζανάκι στη Νέα Ιωνία Βόλου όπου διέμενε η άτυχη γυναίκα και το έκρυψε σε μια αποθήκη. Μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, την περασμένη Πέμπτη, ο δολοφόνος επέστρεψε στο σπίτι του και… κοιμήθηκε (!), χωρίς να αναφέρει στη σύζυγό του τι είχε κάνει, ενώ την επόμενη ημέρα φρόντισε να αλλάξει και τη φωτογραφία στο προφίλ του στο facebook.

Το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο, όταν οι αστυνομικοί που την αναζητούσαν μετά τη δήλωση εξαφάνισής της, δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμά της. Ωστόσο, βρήκαν κηλίδες αίματος στον όροφο και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο, όπου βρέθηκε νεκρή.

Ο 39χρονος βαφτισιμιός της 75χρονης θεωρήθηκε ύποπτος για τη δολοφονία, ωστόσο δεν εντοπίστηκε. Την επόμενη ημέρα επικοινώνησε από σταθερό τηλέφωνο ενός καταστήματος στις Αλυκές Βόλου, αρχικά με τη σύζυγό του και στη συνέχεια με την Αστυνομία, και ομολόγησε τη δολοφονία.

«Εγώ τη σκότωσα. Πηγαίνω να αυτοκτονήσω» φέρεται ότι δήλωσε ο Θανάσης Μυλωνάς, ενώ στη συνέχεια χάθηκε από τις κεραίες το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου και έκτοτε αναζητoύνταν.

Όπως έχει προκύψει κατά την προανάκριση, την περασμένη Πέμπτη ο 39χρονος ζήτησε από την 75χρονη νονά του 2.000 ευρώ, αλλά εκείνη αρνήθηκε, καθώς είχε κουραστεί να συντηρεί τον βαφτισιμιό της, που ήταν «τακτικός» σε αιτήματα οικονομικής ενίσχυσης. Η άρνησή της, όμως, έκανε τον Θανάση Μυλωνά να βγει εκτός εαυτού και να την κατακρεουργήσει με το μαχαίρι.

Ο δράστης έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για κλοπές, εκβιάσεις, εμπρησμούς και ναρκωτικά, ενώ ήταν γνωστή η ανάγκη του για «εύκολα χρήματα», τα οποία ζητούσε από τη νονά του για να καλύψει το πάθος του στον στοιχηματισμό και στα τυχερά παιχνίδια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα