Προπονητής τένις εκμεταλλευόταν ερωτικά ανήλικα κορίτσια

«Είχαμε σχέση» ανέφερε με θράσος ο δράστης

O λαμπερός κόσμος που είχε δημιουργήσει γύρω του ένας πάντα γελαστός μελαχρινός νεαρός με δραστηριότητες στη φύση με ποδήλατα και εντούρο μηχανές γκρεμίστηκε συθέμελα όταν τον κατήγγειλε μια 20χρονη ότι εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του ως προπονητή τένις σε όμιλο αντισφαίρισης της δυτικής Αττικής και την είχε πείσει να συνάψουν ερωτική σχέση όταν η ίδια ήταν 15 ετών! Στο πλαίσιο των ερευνών, μάλιστα, προέκυψε ότι είχε σχέση και με δεύτερη, ακόμη μικρότερη ανήλικη, μόλις 13,5 ετών!

Όπως φέρεται ότι παραθέτει στην καταγγελία που υπέβαλε προ διμήνου η 20χρονη -σήμερα- τενίστρια στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ο 35χρονος προπονητής προσέγγιζε τις έφηβες αθλήτριές του στις κατηγορίες Κ13 – Κ16, γινόταν μέντοράς τους και κέρδιζε την εμπιστοσύνη των γονέων τους. Η ενήλικη, πλέον, γυναίκα φέρεται ότι κατέθεσε ότι διατηρούσε από πενταετίας ερωτική σχέση με τον 35χρονο, υποστηρίζοντας ότι συνευρίσκονταν ερωτικά είτε στο σπίτι του είτε σε ξενοδοχείο.

Η 20χρονη υπέβαλε μήνυση και αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του 35χρονου, το οποίο εκτελέστηκε την περασμένη Πέμπτη με έφοδο στο σπίτι του. Την Παρασκευή o Χ.Δ. οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια που συμπλήρωσαν τα 14 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Στο πλαίσιο της έρευνας έχουν κατασχεθεί το tablet, τα κινητά και ο υπολογιστής του 35χρονου και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να εξεταστούν τα αρχεία που διατηρούσε και να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να είχε επαφές και ερωτικές σχέσεις με άλλες ανήλικες αθλήτριές του. Κι αυτό γιατί στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων κατέθεσε, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, άλλη μια ανήλικη τενίστρια, που είναι τώρα 13,5 χρόνων, ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον υπεράνω πάσης υποψίας προπονητή της! Όμως, δεν υπέβαλε μήνυση εναντίον του.

Ο πατέρας του 35χρονου επιχείρησε να υποβαθμίσει το κατηγορητήριο, σχολιάζοντας ότι η καταγγελία αφορά ερωτική σχέση και όχι βιασμό, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο γιος του ήταν… περιζήτητος από μικρές και μεγάλες!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα