Top παραλίες στην Ελλάδα για το 2021

5 Top παραλίες στην Ελλάδα για το 2021

Η επιστροφή στην κανονικότητα από το περασμένο κιόλας καλοκαίρι έφερε αρκετούς τουρίστες στις ελληνικές παραλίες. Η αυξημένη επισκεψιμότητα τόσο στη νησιωτική όσο και στην ηπειρωτική Ελλάδα είναι αδιαμφισβήτητα μία ευχάριστη είδηση. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που αρχίζουν να προγραμματίζουν τις διακοπές τους σε ένα ελληνικό νησί ενόψει του επόμενου καλοκαιριού. Οι ελληνικές παραλίες βρίσκονται πάντα ψηλά στις προτιμήσεις των τουριστών και όχι μόνο. Για εκείνους που θέλουν να επισκεφτούν τα ελληνικά νησιά με άνεση και στυλ, η knottyboats διαθέτει το στόλο για όλα τα γούστα και τα πορτοφόλια. Κέρδισε το στοίχημα των πιο ευχάριστων διακοπών μέσα από την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρουν οι ελληνικές ναυτιλιακές εταιρίες.

5 Κορυφαίες ελληνικές παραλίες

Ας δούμε κάποιους από τους κορυφαίους προορισμούς για τις διακοπές μας στη νησιωτική Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Παραλίες που μπορείτε να προσεγγίσετε είτε οδικώς είτε μέσω του σκάφους που έχετε στη διάθεσή σας. Μην ξεχνάτε πως υπάρχουν εκατοντάδες ερημικές παραλίες που σας περιμένουν να τις εξερευνήσετε προσεγγίζοντας με το σκάφος σας ή κάποιο τουριστικό βαρκάκι.

Ναυάγιο Ζακύνθου

Το πλοίο «Παναγιώτης» αποτελεί ατραξιόν για την παραλία της Ζακύνθου. Το περίφημο ναυάγιο είναι πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες κάθε καλοκαίρι. Η πρόσβαση είναι εφικτή μόνο από τη θάλασσα ανεβάζοντας κατακόρυφα την αίσθηση του μυστηρίου στις διακοπές σου. Τα απόκρημνα βράχια και η χρυσαφένια άμμος δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Μην ξεχάσεις ένα πέρασμα από τις «Μπλε Σπηλιές» για να απολαύσεις το έργο της φύσης και το παιχνίδισμα των χρωμάτων στο νερό.

Λιμνοθάλασσα του Μπάλου

Η παραλία στον Μπάλο αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για όσους επισκέπτονται την Κρήτη. Στο δυτικό κομμάτι του νησιού και σε μία αρκετά ειδυλλιακή τοποθεσία μπορείτε να απολαύσετε τα πράσινα νερά και την λευκή άμμο της παραλίας. Για όσους δεν είναι πρόθυμοι να περπατήσουν αρκετά για να φτάσουν με τα πόδια στην παραλία υπάρχει η δυνατότητα μετάβασης με βαρκάκι. Για εσάς πάλι που έχετε δικό σας σκάφος είναι μία εκπληκτική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Σαρακήνικο στη Μήλο

Η παραλία Σαρακήνικο στη Μήλο αποτελεί έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό για τους φίλους των Κυκλάδων. Τα λευκά ηφαιστειακά πετρώματα σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου συνθέτουν το τέλειο μέρος για το μπάνιο σας. Τα νερά σχίζουν τους βράχους και η πρόσβαση από τη θάλασσα είναι εύκολη για τον σκίπερ σας.

Παραλία Super Paradise

Μία παραλία που δεν μπορεί να λείπει από το πρόγραμμα των διακοπών σας ειδικά αν ταξιδεύετε με σκάφος στα νησιά των Κυκλάδων. Κοσμοπολίτικη και με αρκετή μουσική ένταση μπορεί να σας ταξιδέψει σε μακρινά μέρη. Αν θέλετε να κάνετε και εσείς αισθητή την παρουσία σας στο νησί τα σκάφη της Knottyboats είναι μία ιδανική ευκαιρία να επισκεφτείτε τις παραλίες της Μυκόνου.

Μύρτος Κεφαλονιάς

Ενδεχομένως μία από τις πιο φωτογραφισμένες παραλίες στην Ελλάδα. Τα τιρκουάζ νερά της είναι ένας από τους λόγους που την κατατάσσουν ψηλά στις προτιμήσεις των τουριστών. Η πρόσβαση είναι εύκολη από τον δρόμο αλλά για αυτούς που μπορούν να την επισκεφτούν από τη θάλασσα η εμπειρία θα τους αποζημιώσει.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα