Το κολιέ και οι τάσεις του

Πώς ένα απλό σύνολο μπορεί να μετατραπεί σε πιο επίσημο;

Η απάντηση είναι με τα σωστά αξεσουάρ. Τα κοσμήματα δίνουν λάμψη και συμπληρώνουν κάθε εμφάνιση ώστε να δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Τα κολιέ, για παράδειγμα, αν επιλέξουμε το κατάλληλο σχέδιο, μπορούν να αναδείξουν τον λαιμό μας με τον πιο κολακευτικό τρόπο.

Υπάρχουν πολλά είδη που η τέχνη του κοσμήματος έχει δημιουργήσει και ο χώρος της μόδας έχει απορροφήσει, δημιουργώντας τάσεις τις οποίες κάθε fashionista υιοθετεί.

Ας δούμε κάποιες επιλογές από τη συλλογή κοσμημάτων του Skaras Jewels.

Αφεθείτε στη μαγεία της απλότητας

Τα κολιέ αναδεικνύουν κάθε εμφάνιση προσφέροντας extra λάμψη και στυλ ενώ τονίζουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Μια λεπτή φινετσάτη αλυσίδα με διακριτικά και minimal σχέδια όπως καρδιές ή σταγόνες αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ σε κάθε εμφάνιση καθώς δεν περιορίζει καμιά σας επιλογή. Επιλέξτε άφοβα όποιο ρούχο σας αρέσει είτε με V-neck κόψιμο, είτε με στρογγυλό σχήμα. Να είστε σίγουρες πως θα αναδείξει τον λαιμό σας με τον πιο κομψό τρόπο προσφέροντας μικρές νότες πολυτέλειας, ιδανικές για πρωινά και βραδινά look.

Αλυσίδες με αέρα πολυτελούς κομψότητας

Δώστε μια πιο luxury πινελιά στην εμφάνισή σας με ένα κολιέ αλυσίδα από κίτρινο χρυσό. Μπορεί να φορεθεί μόνο του δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα αλλά αποτελεί και ιδανικό κομμάτι για να δημιουργήσετε την τέχνη του layering. Είναι ιδανικό για να το φορέσετε στη δουλειά, σε ένα zoom meeting ή ακόμα και σε μια βραδινή ή πιο επίσημη έξοδο. Δημιουργεί και ένα vintage αποτέλεσμα καθώς η αισθητική του έχει αέρα προηγούμενης δεκαετίας. Το κολιέ αλυσίδα σε κίτρινο χρυσό είναι φιλοτεχνημένο με μοναδικό γούστο και από εξαιρετικά υλικά.

Κολιέ γραβάτα για black tie καταστάσεις

Sexy και ντελικάτα, θηλυκά και αέρινα, τα κολιέ γραβάτα ή αλλιώς Y- necklaces είναι εμπνευσμένα από την εποχή της Belle Epoque. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε και με αυτά την hot τάση του layering κερδίζοντας τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, με κομψούς συνδυασμούς κοσμημάτων. Αν λείπει από τη συλλογή σας, ίσως ήρθε η ώρα να αποκτήσετε το δικό σας. Ένα Y- necklace με γεωμετρικά μοτίβα είναι minimal και μπορεί να φορεθεί με ρούχα που έχουν ανοιχτό ντεκολτέ αναδεικνύοντας έτσι το look σας με τον πιο ακαταμάχητο τρόπο.

Στο Skaras Jewels μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές σε κολιέ, ώστε να αναδείξετε τα δυνατά στοιχεία του στυλ και της ιδιοσυγκρασίας σας. Υιοθετήστε αυτές που ταιριάζουν σε εσάς και καταπλήξτε σε κάθε σας look!

Δείτε τα κολιέ εδώ: Κολιέ από Ροζ Χρυσό, Κολιέ Αλυσίδα από Κίτρινο Χρυσό, Αλυσιδωτό Κολιέ Γραβάτα από Ασήμι,

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα