Θρίλερ με την απαγωγή του μεγαλέμπορου Κυπαρίσση!

Λύτρα πάνω από 1.000.000 ευρώ απαιτούν οι απαγωγείς από την οικογένειά του. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό τους

Φουντώνει η αγωνία για την τύχη του μεγαλέμπορου ανταλλακτικών αυτοκινήτων Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, στο Ντράφι, ύστερα από νυχτερινή έξοδο το βράδυ της περασμένης Τρίτης, καθώς άγνωστοι επικοινώνησαν χθες με μέλη της οικογένειάς του λέγοντας ότι τον απήγαγαν και αξιώνοντας την καταβολή λύτρων ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Για να επιβεβαιώσουν ότι το θύμα τους είναι ζωντανό, οι απαγωγείς έστειλαν σε εφαρμογή του κινητού τηλεφώνου του αδελφού και συνεταίρου του φωτογραφίες του γνωστού ως «King of Parts» επιχειρηματία, στις οποίες απεικονίζεται δεμένος. Οι φωτογραφίες εξετάζονται προσεκτικά από ειδικούς της ΕΛ.ΑΣ., ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής παίρνουν καταθέσεις από τον αδελφό και τη σύντροφο του απαχθέντος εμπόρου.

Μαρτυρία «κλειδί» θεωρείται αυτή ενός φίλου του αγνοούμενου, που δήλωσε ότι επικοινωνούσε μαζί του με βιντεοκλήση, και φέρεται ότι υποστηρίζει ότι είδε σε απευθείας σύνδεση την επίθεση εναντίον του και την αρπαγή του!

Έντρομος ο μάρτυρας, τηλεφώνησε αμέσως στη σύντροφο του εμπόρου, ενώ ενημέρωσε και την Αστυνομία. Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί στην ευρύτερη περιοχή, στη διαδρομή που είχε ακολουθήσει ο Γιώργος Κυπαρίσσης, ανακάλυψαν στον οικισμό Φοίνικα των Σπάτων τα υπολείμματα από δύο οχήματα που είχαν πυρποληθεί και εξετάζεται το ενδεχόμενο να σχετίζονται με την απαγωγή του.

Το θρίλερ άρχισε όταν ο ιδιοκτήτης επιχειρήσεων στις Αχαρνές Αττικής και στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης αποχώρησε από την ταβέρνα στην οποία διασκέδαζε, το βράδυ της Τρίτης, με προορισμό το σπίτι του στο Ντράφι. Όμως, δεν έφτασε ποτέ εκεί… Λίγο νωρίτερα το ίδιο βράδυ είχε αναρτήσει φωτογραφίες από τα πιάτα που δοκίμασε σε λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτές ήταν οι τελευταίες αναρτήσεις του Γιώργου Κυπαρίσση. Καθώς οι ώρες περνούσαν και η ανησυχία κορυφωνόταν χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για την τύχη του, η σύντροφος και ο αδελφός του καλούσαν επανειλημμένα στο κινητό του, αλλά οι κλήσεις τους παρέμεναν αναπάντητες. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εξετάζουν το ενδεχόμενο η απαγωγή να συνδέεται με την αιματηρή απόπειρα ληστείας που είχε γίνει τον Αύγουστο του 2020 σε βάρος του αδελφού του εμπόρου ανταλλακτικών, μαζί με τον οποίο διατηρεί επιχείρηση στις Αχαρνές.

Το θύμα είχε πυροβοληθεί στο πόδι από δύο αγνώστους που ζητούσαν τα χρήματα από το ταμείο, καθώς είχε αντιδράσει.

Παράλληλα, ερευνούν τις δραστηριότητες των επιχειρήσεων «KIPARISSI», τις επαφές που διατηρούσε με όλο το εύρος της αγοράς ανταλλακτικών και τις εισαγωγές που έκανε από την Ιταλία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα