Λύκος κατασπάραξε σκυλάκι

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η βόλτα του δημοσιογράφου Νίκου Νικολακόπουλου και της κόρης του στο Μπάφι, στην Πάρνηθα

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν ανήμερα τα Θεοφάνια ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολακόπουλος και η κορούλα του, όταν ξαφνικά κι ενώ απολάμβαναν τη βόλτα τους στην Πάρνηθα, εμφανίστηκε ένας λύκος που άρπαξε και άρχισε να κατασπαράζει το αγαπημένο τους σκυλάκι.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, είχε πάει με τη 14χρονη κόρη του να φάνε στο εστιατόριο που βρίσκεται στο καταφύγιο Μπάφι. Αφού ολοκλήρωσαν το γεύμα τους, κατευθύνθηκαν προς το πάρκινγκ, το οποίο, όπως υποστηρίζει, βρισκόταν 50 μέτρα πιο μακριά, όταν ξαφνικά ξεπρόβαλε ένας λύκος και άρπαξε το τεσσάρων μηνών κουτάβι τους.

«Γυρίζω και βλέπω την κόρη μου πίσω και τον σκύλο, τον οποίο τον έχει δαγκώσει ένας μαύρος λύκος, παθαίνω σοκ, φωνάζω δυνατά, σηκώνω τα χέρια μου ψηλά» δήλωσε και πρόσθεσε πως η κόρη του από τον φόβο της άφησε το λουρί και ο λύκος άρπαξε το σκυλί και εξαφανίστηκε στο δάσος.

Στενοχώρια

Στη συνέχεια ο κ. Νικολακόπουλος μίλησε για τη μεγάλη στενοχώρια που επικρατεί στο σπίτι του μετά το τραγικό συμβάν και επέρριψε ευθύνες στον εαυτό του για το γεγονός ότι πήρε μαζί του το σκυλί. «Δεν ήξερα ότι απαγορεύονται οι σκύλοι στο βουνό της Πάρνηθας, παρότι πηγαίνω εκεί από μικρή ηλικία. Αν δεν τον είχαμε πάρει μαζί μας, δεν πιστεύω ότι θα δεχόμασταν επίθεση στην προκειμένη φάση, αλλά και χωρίς αυτό να είναι σίγουρο. Δεν είναι γνωστό ότι έχει λύκους στην Πάρνηθα, δεν είναι γνωστό ότι απαγορεύονται τα σκυλιά και αρκετός κόσμος τα ανεβάζει εκεί, και αποτελούν “κόκκινο πανί” για τον λύκο» σημείωσε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα