Στην Ευελπίδων ο 32χρονος για τον βιασμό της 14χρονης αδελφής της συντρόφου του

Το κατώφλι των δικαστηρίων θα περάσει εκ νέου σήμερα ο 32χρονος, ο οποίος φέρεται ότι βίασε τη 14χρονη ετεροθαλή αδελφή της 27χρονης κοπέλας του το περασμένο καλοκαίρι, στο σπίτι τους στο Περιστέρι. Ο κατηγορούμενος βρέθηκε και χθες στην Ευελπίδων, όμως ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί προκειμένου οι συνήγοροί του να εξετάσουν τη δικογραφία.

Το φρικιαστικό περιστατικό, το οποίο αποκαλύφθηκε πριν από λίγα 24ωρα, είχε συμβεί τον περασμένο Ιούνιο, όταν η ανήλικη είχε πάει στο σπίτι της 27χρονης στο Περιστέρι για να περάσει λίγες μέρες μαζί της. Εκείνη την περίοδο η κοπέλα συζούσε με τον 32χρονο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την απουσία της για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι της η 14χρονη, ανέφερε το περιστατικό στη μητέρα της και πήγαν μαζί στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλουν καταγγελία.

Από την πρώτη στιγμή ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την πράξη του. Όμως τα στοιχεία που ήρθαν στο φως από τις έρευνες που έγιναν τον διέψευσαν. Συγκεκριμένα, η 14χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και διαπιστώθηκε πως φέρει τραυματισμό στα γεννητικά όργανα. Παράλληλα, έγινε εξέταση γενετικού υλικού, τόσο στην μπλούζα που φορούσε η ανήλικη κατά τη διάρκεια του βιασμού όσο και σε σκεπάσματα, το οποίο έδειξε την ύπαρξη σπερματικού υγρού. Τα αποτελέσματα ήταν αυτά που οδήγησαν τους άντρες του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής στη σύλληψη του 32χρονου την περασμένη Πέμπτη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα ο κατηγορούμενος θα δηλώσει ενώπιον του δικαστηρίου ότι η ανήλικη τον εμπλέκει άδικα στην υπόθεση, καθώς δεν την άγγιξε. Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του 32χρονου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος υποστήριξε πως έχει στα χέρια του αποκαλυπτικά στοιχεία για τη 14χρονη, τα οποία καθιστούν αναξιόπιστη την καταγγελία για βιασμό. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως ακόμα και η 27χρονη είναι στο πλευρό του συντρόφου της και θεωρεί πως η ετεροθαλής αδελφή της έκανε την καταγγελία για δικό της όφελος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα