Γελοιότητες του σκαφάτου Π. Λάμψια

Το ζήτημα συνήθως στον δημόσιο χώρο δεν είναι τι λέγεται, αλλά το βάρος αυτού που το λέει. Από την άποψη αυτή, θα πρέπει να το διασκέδασαν με την ψυχή τους όσοι είδαν τον «σκαφάτο» σχολιαστή Παναγιώτη Λάμψια που βγήκε Δευτέρα βράδυ στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων του Σκάι για να επιτεθεί στον Προκόπη Παυλόπουλο, αποπειρώμενος να του χρεώσει «συνωμοσία» με τον Αλέξη Τσίπρα και να επαναφέρει στο πολιτικό προσκήνιο την απίθανη συνωμοσιολογία του «τσιπροκαραμανλισμού». Που κάθε τόσο επανακάμπτει, όταν κάποιοι στο Μαξίμου «στριμώχνονται» και επιχειρούν να ρίξουν αλλού τα φώτα της δημοσιότητας.

Με ύφος κάπως πιο επίσημο από του Φουρθιώτη, ο άνθρωπος αυτός, ο Παναγιώτης Λάμψιας, αναφερθείς στο γνωστό επεισόδιο Αθανασίου – Πολάκη στη Βουλή, έκανε ένα τεράστιο λογικό άλμα στο 2008 για να κατηγορήσει μνησίκακα τον Προκόπη Παυλόπουλο, υπουργό Εσωτερικών τότε, ότι, αντί να βάλει τάξη στη χώρα, στα επεισόδια που ακολούθησαν τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, συνωμοτούσε με τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου αρκετά χρόνια αργότερα να ανταμειφθεί με τη θέση της Προεδρίας της Δημοκρατίας!

Ο εμπαθής Λάμψιας υποστήριξε ότι το πρόβλημα «δεν είναι ο Πολάκης, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας που χρησιμοποιεί τον Πολάκη όταν βρίσκεται στα δύσκολα». Διερωτήθηκε, δε, με δημοκρατικό ρίγος, εάν «είναι υποχείριο ή όμηρός» του ή «αν έχουν από κοινού σχέδιο» που άρχισε το 2008, «όταν κάηκε η Αθήνα». Είναι ένα σχέδιο, όπως μας… ενημέρωσε σοβαρά, που «εξυφαίνεται από πάρα πολύ παλιά. Ξεκινά το 2008, όταν ο κ. Παυλόπουλος συνομιλούσε με τον κ. Τσίπρα και τους ομοίους του, αντί να βάλει τάξη στη χώρα, και αργότερα ξέρουμε πως το εξαργύρωσε με μια θέση στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Μετά λόγου γνώσεως μιλώ, δεν λέω από το κεφάλι μου πράγματα». Στη δημοσιογραφική πιάτσα λένε ειρωνικά ότι ο Π. Λάμψιας, αφού δεν γράφει κάνα μυθιστόρημα, θα ήταν καλύτερα να μιλά για σκάφη σαν αυτό που απέκτησε μολονότι άρχισε άσημος συντάκτης του τέως ΔΟΛ και ενδεχομένως και για καμιά από τις λίστες φοροφυγάδων, για τις οποίες έχει κάνει ίσως το μοναδικό αληθινό… ρεπορτάζ στη ζωή του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα