Αντικραδασμικά υλικά για ενίσχυση της ηχομόνωσης και μείωση των δονήσεων

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ενισχύσετε την ηχομόνωση αποφεύγοντας τις μηχανικές δονήσεις που μπορεί να προκαλούνται από διάφορους παράγοντες μέσα στο σπίτι. Η εταιρεία Group Science, πραγματοποιώντας πολλές μελέτες θορύβου, μπορεί να σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση με αντικραδασμικά υλικά.

Αντιπροσωπεύοντας 4 κορυφαίους οίκους του εξωτερικού που προσφέρουν αντικραδασμικά υλικά, με ευρεία χρήση στην ελληνική αγορά, προσφέρουμε πιστοποιημένα συστήματα μεγάλης αντοχής ακόμα και στις πιο αντίξοες θερμοκρασιακές συνθήκες.

Προβλήματα δονήσεων σε εργασιακούς χώρους

Οι δονήσεις εκτός από ενοχλητικές είναι και επιβλαβείς για το ανθρώπινο σώμα, αφού μπορεί να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα ορθοπεδικής φύσης όπως αυτά των κραδασμών. Η καταπόνηση του σώματος από χρήστες χωματουργικών μηχανημάτων ή χειριστές κομπρεσέρ είναι μεγάλη.

Για αποτελεσματικές λύσεις, εμπιστευθείτε τους ειδικούς

Για την αντικραδασμική μόνωση, τα αντικραδασμικά υλικά είναι αυτά που θα επιφέρουν αποτέλεσμα. Η επιλογή του κατάλληλου υλικού για τον χώρο σας εξαρτάται από μερικά κριτήρια:

  • Ποιος θέλετε να είναι ο βαθμός μόνωσης
  • Ποιο είναι το βάρος του μηχανήματος που χειρίζεστε
  • Ποιες είναι οι περιβαλλοντικές συνθήκες που επικρατούν

Ελατήρια και ελαστικά υλικά

Τα ελατήρια είναι πολύ διαδεδομένα και είναι από τα αντικραδασμικά υλικά ου επιτυγχάνουν χαμηλή ιδιοσυχνότητα και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των ταλαντώσεων.

Τα ελαστικά υλικά, οικονομικότερα ων προηγούμενων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μόνα τους είτε μαζί με τα ελατήρια.

Αντικραδασμικές βάσεις

Στηρίζουν σωληνώσεις, κανάλια και άλλες διατάξεις. Παρέχουν και αντι-ολισθητική επικάλυψη.

Οι ειδικοί της Group Science θα σας υποδείξουν ποια αντικραδασμικά υλικά είναι κατάλληλα για η δική σας χρήση καθώς και τα πρωτοποριακά – πατενταρισμένα συστήματα που μπορούν να βοηθήσουν στην ηχομόνωση του χώρου σας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα