Δημιουργώντας αναμνήσεις με έπιπλα εξωτερικού χώρου

Ο κήπος και η βεράντα αποτελούν πολύ ιδιαίτερους χώρους του σπιτιού όχι μόνο γιατί εκεί περνάτε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μόνοι ή παρέα με αγαπημένα πρόσωπα αλλά γιατί είναι ένα σημείο με πολλές δυνατότητες διακόσμησης. Τα φυτά που θα φυτέψετε, τα διάφορα διακοσμητικά που θα τοποθετήσετε δίνουν μια πιο εξωτική νότα χαρίζοντας ανέμελες στιγμές ανάπαυλας. Σημαντική προσθήκη αποτελούν και τα έπιπλα εξωτερικού χώρου. Οι καρέκλες και τα τραπέζια που θα επιλέξετε επομένως όχι μόνο πρέπει να δένουν αρμονικά με το υπόλοιπο σύνολο αλλά, επίσης, να είναι άνετα και πρακτικά.

Τραπέζια κήπου για όμορφες συνεστιάσεις

Τα τραπέζια αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με μεγάλη πρακτική αξία και συναισθηματική προέκταση. Σίγουρα και τα τραπέζια κήπου την περίοδο του covid είναι χρήσιμα και κατά τους χειμερινούς μήνες καθώς με μια σόμπα εύκολα και με ασφάλεια μπορείτε να οργανώσετε ένα τραπέζι στον κήπο σας και να καλέσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να δημιουργήσετε νέες στιγμές που μετά από χρόνια θα αποτελούν υπέροχες αναμνήσεις. Γιατί ακόμα και όταν οι ευκαιρίες συνάντησης με προσφιλή άτομα εκλείπουν μπορείτε να τις δημιουργείτε μόνοι σας!

Το Keter Futura σε χρώμα γραφίτη είναι ανθεκτικό και αποτελεί μια σίγουρη επένδυση που θα σας βγάζει ασπροπρόσωπους για πολλά χρόνια. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του αποτελεί ένα συγκριτικό πλεονέκτημα καθώς μπορεί να δέσει αρμονικά με κάθε χώρο.

Και επειδή οι κήποι είναι για μέρες barbeque, η DIMKO θέλοντας να οργανώσει ακόμα καλύτερα ένα τέτοιο event προτείνει το τραπέζι μπουφέ για τον συγκεκριμένο γαστρονομικό σκοπό ώστε να τοποθετήσετε όλα τα τρόφιμα πάνω σε αυτό και να απολαύσετε τις νόστιμες δημιουργίες σας άνετα με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Σίγουρα θα χρειαστείτε και καρέκλες!

Σε ένα όμορφο τραπέζι οι καρέκλες εξωτερικού χώρου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αναπαυτικές ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν τις ώρες ανάπαυλας σε κάθε εξωτερικό σας χώρο ενώ ταυτόχρονα θα δένουν αρμονικά με τα τραπέζια και το ύφος του περίγυρου.

Η καρέκλα KETER ALLIBERT ELISA είναι κατασκευασμένη με τέτοια ανατομία ώστε να προσφέρει πολλές ώρες άνεσης και ξεκούρασης. Επιλέξτε την για την ανθεκτικότητά της καθώς είναι κατασκευασμένη από μεγάλης αντοχής πολυπροπυλένιο.

Εξίσου ανθεκτική και βολική είναι η KETER HARMONY με φινίρισμα που προσφέρει την αίσθηση του ξύλου. Είναι σχεδιασμένη σε κομψή γραμμή ώστε να αποτελέσει μια υπέροχη προσθήκη για τον δικό σας διάκοσμο.

Στην dimko.gr θα βρείτε πολλές ακόμη επιλογές για να πλαισιώσετε τους εξωτερικούς σας χώρους. Οι προτάσεις είναι ενδεικτικές βέβαια για το στιλ και την ποιότητα των προϊόντων της. Ανακαλύψτε πολλά ακόμη στο e-shop της και διαμορφώστε τον χώρο σας όπως τον έχετε ονειρευτεί για να ζήσετε ήρεμες στιγμές με τα πρόσωπα που επιθυμείτε!

Δείτε τα προϊόντα εδώ: ΤΡΑΠΕΖΙ KETER FUTURA ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΓΡΑΦΙΤΗ, ΤΡΑΠΕΖΙ-ΜΠΟΥΦΕΣ ΓΙΑ BBQ KETER UNITY ΚΑΦΕ, ΚΑΡΕΚΛΑ KETER – ALLIBERT ELISA ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΓΡΑΦΙΤΗ (57,7X62,5X79 CM), ΚΑΡΕΚΛΑ KETER HARMONY ΛΕΥΚΗ/CAPPUCCINO

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα