Τα πάντα για την άριστη ποιότητα νερού

Το ποιοτικό και καθαρό νερό πρέπει να αποτελεί δεδομένο για όλους. Επομένως, είναι σημαντικό να είστε ενήμεροι για προϊόντα που αφορούν το φιλτράρισμά του. Η Health and Life Water Filters που δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό προτείνει επαγγελματικά φίλτρα νερού, ψύκτες και αποσκληρυντές που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε γούστο και απαίτηση.

Επαγγελματικά φίλτρα για γάργαρο νερό

Η Η&L προσφέρει την καλύτερη λύση για όλες τις επιχειρήσεις που έχουν να κάνουν με την εστίαση. Με το PCC1 αποκτάτε σύστημα επεξεργασίας και καθαρισμού του νερού για να προσφέρετε άριστης ποιότητας νερό στους πελάτες σας. Ταυτόχρονα σας παρέχονται και δωρεάν eco γυάλινα μπουκάλια με το logo του καταστήματός σας για να πετύχετε ακόμα πιο ολοκληρωμένα την προβολή του.

Ψύκτες σε μοντέρνα σχέδια για κάθε επαγγελματικό χώρο

Η ενυδάτωση πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα, πόσο μάλλον την ώρα της δουλειάς όπου οι απαιτήσεις είναι πολλές. Ο ψύκτης νερού CCF4 είναι σχεδιασμένος με μοντέρνο design ενώ κατά την κατασκευή του έχουν τηρηθεί οι πιο αυστηρές προδιαγραφές. Το νερό φιλτράρεται σε 4 στάδια ενώ διαθέτει πιστοποιήσεις NSF- CE- ROHS- ISO- W/Q. Έτσι, θα έχετε καθαρό νερό κάθε στιγμή της ημέρας με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο.

Αποσκληρυντής και γλιτώσατε από τα άλατα

Το νερό μπορεί να αφήνει άλατα στις σωληνώσεις όμως με τον κατάλληλο σύμμαχο μπορείτε να τα καταπολεμήσετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ο Logix Soft μειώνει τη σκληρότητα του νερού και έτσι η επικάθηση αλάτων στις σωληνώσεις, αλλά και σε συσκευές όπως, πλυντήρια, βραστήρες, καφετιέρες και άλλα δεν αποτελεί πια πρόβλημα.

Η Health and Life προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας, τα οποία είναι πιστοποιημένα ώστε να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερες επιλογές φροντίζοντας την καλή και υγιεινή ενυδάτωση του οργανισμού.

Δείτε τα προϊόντα εδώ: PCC1, Ψύκτης Νερού CCF4, Αποσκληρυντής νερού Logix Soft

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα