Τσικνο-ΤΖΟΚΕΡ με 1+1: Το tzoker.gr ψήνει online με τους παίκτες

«Τσικνοπέμπτη 1+1» είναι η σημερινή προσφορά του ΤΖΟΚΕΡ online για όσους καταθέτουν διαδικτυακά τα δελτία τους. Μπαίνοντας στο tzoker.gr ή στο tzoker app οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με την ειδική προσφορά του ΤΖΟΚΕΡ για την κλήρωση της Τσικνοπέμπτης, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η online κατάθεση δελτίων γίνεται από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet, μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ (δωρεάν από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ για συσκευές με Android) μέχρι τις 21.30. Πριν από την πρώτη διαδικτυακή συμμετοχή το παιχνίδι, οι παίκτες χρειάζεται να κάνουν εγγραφή στο tzoker.gr ή στο tzoker app και να δημιουργήσουν λογαριασμό, μέσω του οποίου στη συνέχεια καταθέτουν το δελτίο τους.

Η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, όπως όλες οι κληρώσεις του παιχνιδιού κάθε Τρίτη Πέμπτη και Κυριακή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα