«Διψάει» για δημοσιότητα η προφυλακισμένη διαβολομάνα!

Ασχολείται με την αυτοπροβολή της, την ώρα που «τρέχουν» οι έρευνες για τα παιδιά της. Τι είπε για τον εγκλεισμό της και τον Μάνο

Την παρέμβαση της… ημέρας έκανε και χθες η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου, που δεν αφήνει ευκαιρία για δημοσιότητα, ώστε να προβάλει τον εαυτό της και τους ισχυρισμούς της. Στο νέο επεισόδιο της «Ρουλιάδας», η 33χρονη έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει το αίτημά της για αποφυλάκιση, μίλησε για τις… δυσκολίες του εγκλεισμού και ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στα παιδιά της.

Με αφορμή τη χθεσινή ημέρα, όπου συμπληρώθηκαν τα τρία χρόνια από τον θάνατο της Μαλένας, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε εν μέσω λυγμών στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»: «Ξέρω ότι μ’ ακούνε και οι τρεις (σ.σ.: Μαλένα, Ιριδα, Τζωρτζίνα) και ότι ξέρουν τι μάνα είχανε». «Ναι, αλλά πρέπει να το αποδείξεις αυτό» σχολίασε ο δημοσιογράφος, με την 33χρονη να απαντά με βεβαιότητα: «Πιστεύω ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει πάντα μπροστά. Το προσπαθώ, το προσπαθούμε». Σε άλλο σημείο είπε, επίσης κλαίγοντας: «Δεν μπορώ να το δεχτώ ότι δεν θα τους ανάψω εγώ τις λαμπάδες τους».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε πώς περνά στις φυλακές και απάντησε: «Έχω χάσει επτά κιλά, αφού δεν πάει τίποτα κάτω».

Δεν θέλησε όμως να πει το παραμικρό για τον αγαπημένο της εν διαστάσει σύζυγο: «Τίποτα. Τι ν’ ασχοληθώ τώρα… Εντάξει, φάνηκε ο άνθρωπος. Ουδέν σχόλιον». Αλλά και για το αίτημα αποφυλάκισης είπε ότι καθυστερεί λόγω της παρέμβασης του υπουργού Υγείας: «Με το ζόρι, αλλά θα γίνει. Είπε ο υπουργός Υγείας ότι θα κινηθεί νομικά αν δυσφημιστούν γιατροί και ξαφνικά μαζεύτηκαν όλοι. Αλλά θα γίνει με τεχνικούς συμβούλους για να ενισχυθεί το αίτημα όπως πρέπει».

Συνεντεύξεις

Ωστόσο, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αρκέστηκε στη συγκεκριμένη συνέντευξη, αλλά μίλησε και στο Star, δείχνοντας ότι παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό όσα λέγονται για την υπόθεση.

«Έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ κι έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά. Οι σκέψεις μου, όλα τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά. Θα μου πεις, κανένας δεν θα έβρισκε…» είπε, προσθέτοντας πως δεν είναι τέρας, όπως την παρουσιάζουν ορισμένοι. «Το θέμα είναι ότι μιλάνε άτομα τα οποία δεν με γνωρίζουν. Μιλάνε και με παρουσιάζουν σαν τέρας, και δεν είμαι αυτή» συνέχισε.

Η 33χρονη αποκάλυψε, ακόμη, ότι δίπλα της βρίσκεται ένα πρόσωπο που τη στηρίζει ψυχολογικά και όχι ερωτικά, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιο είναι αυτό. Αναφορικά με το πώς θα κινηθεί αν προκύψει ότι και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ιριδας είναι εγκληματικές ενέργειες, η κατηγορουμένη απάντησε: «Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει. Από μένα δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, από κανέναν δηλαδή. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Και να ξεκαθαρίσω και κάτι: Εμείς πήραμε μια ιατροδικαστική. Εμείς δεν κάναμε επίθεση ούτε στον κύριο Αγαπητό, κάναμε κατά παντός υπευθύνου, και ο λόγος ήταν να μας πει οποιοσδήποτε είναι υπεύθυνος από πού προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Φάρμακο; Δεν ξέρω… Καρδιολογικό; Αυτή την απάντηση ψάχναμε. Δεν κατηγορήσαμε κανέναν ευθέως ποτέ».

Για τον Μάνο Δασκαλάκη και τη στροφή 180 μοιρών που έκανε είπε λακωνικά: «Είπα ότι δεν θα σχολιάσω τη στάση του Μάνου, αυτό είπα και στους δικηγόρους, το έχω πει να το πουν και προς τα έξω. Αφού με ρωτάς, όμως, θα σου απαντήσω: Ο Μάνος μπορεί, δεν έχω επικοινωνία. Εγώ είχα τρία τηλεφωνήματα όλα κι όλα, και μετά είχε κόψει η επικοινωνία. Δεν μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του είχε σκοτώσει τα παιδιά του ή έστω το ένα από τα τρία και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά και τόσο ωραία, τι να πω; Εγώ θα αντιδρούσα αλλιώς. Εγώ έκανα κάποιες προσπάθειες, οι οποίες ήταν άκαρπες. Να πει εμένα της ίδιας, δηλαδή ότι “ναι, Ρούλα, το έχεις κάνει, έχω αυτή την απόδειξη”. Δεν έχω εγώ καλά καλά απόδειξη στα χέρια μου. Η στάση του είναι ανεξήγητη. Να μου πει “γιατί; Γιατί τα παιδιά μας;”».

Και πρόσθεσε αναφορικά με τη νέα σχέση του Μάνου: «Εγώ δεν συνέχισα τη ζωή μου, δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Τα πάντα ήταν τα παιδιά μου. Εχασα τα πάντα, δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος». Στο μεταξύ, η 18η ανακρίτρια, που έχει επιφορτιστεί με την έρευνα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έστειλε αίτημα προς τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) προκειμένου να της διαβιβαστούν στοιχεία για την ουσία κεταμίνη.

Η κυρία Σαλάππα ζητά να ενημερωθεί πού έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα και με ποιον τρόπο μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος νόμιμα ή και παράνομα, με στόχευση κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα