Όταν η διακόσμηση μιμείται τη φύση…

Το μπάνιο αποτελεί βασικό δωμάτιο του σπιτιού. Είναι το πρώτο που θα επισκεφθείτε το πρωί και πιθανότατα το τελευταίο πριν πάτε για ύπνο. Είναι σημαντικό να σας προσφέρει αρμονία, ηρεμία και ψυχική ισορροπία. Η διαμόρφωση του χώρου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, για να έχετε ένα ευχάριστο ξύπνημα και μια ήρεμη διάθεση πριν κοιμηθείτε. Δεν είναι λίγοι αυτοί που δίνουν σημασία στην επιλογή των ειδών υγιεινής, θέλοντας να χαρίσουν την αίσθηση του φυσικού περιβάλλοντος στον χώρο τους.

Αρχίζοντας από τα είδη υγιεινής που θα επιλέξετε όπως η μπανιέρα, η λεκάνη, ο νιπτήρας και καταλήγοντας στις πινελιές που μπορείτε να προσθέσετε στη διακόσμησή του όπως φυτά, πέτρες, κουρτίνες ή κρεμάστρες για τις πετσέτες, όλα μπορούν να συμβάλλουν, ώστε να δημιουργηθεί η τελική εικόνα που έχετε φανταστεί.

Χρησιμοποιήστε ξύλο για αίσθηση ζεστασιάς

Για να φτιάξετε ένα μπάνιο που θυμίζει το φυσικό περιβάλλον, χρησιμοποιήστε χρώματα που παραπέμπουν σε ξύλο. Οι νιπτήρες ελεύθερης τοποθέτησης Levidi δημιουργούν αυτομάτως μια τέτοια συνθήκη στο μπάνιο σας, πόσο μάλλον αν διανθιστεί με φυτά, ώστε να έχετε την απόλυτη εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωσης μέσα στο σπίτι σας.

Ο Levidi είναι ένας νιπτήρας που θα χαρίσει ένα υπέροχο και χαλαρωτικό αποτέλεσμα, ειδικά αν προσθέσετε στη διακόσμηση μερικές ακόμα πινελιές που παραπέμπουν στη φύση. Ένα παράθυρο με φόντο τα φυτά που μπορεί να έχετε στο μπαλκόνι σας, σίγουρα θα συναποτελέσουν μερικά ακόμη στοιχεία προς αυτή την κατεύθυνση.

Η πολυμορφικότητα της λεκάνης

Η λεκάνη είναι ένα ευέλικτο κομμάτι όσο αφορά το σχέδιό της. Αυτό που έχει περισσότερο σημασία είναι η λειτουργικότητα. Επιλέξτε λεκάνες με λευκό χρώμα καθώς αποπνέουν ηρεμία και αρμονία. Δώστε πινελιές που παραπέμπουν στη φύση μέσα από την υπόλοιπη διακόσμησή του. Στα πλεονεκτήματά της και το soft close κάλυμμα που χαρίζει extra ανθεκτικότητα. Η λεκάνη Edem χάρη στο minimal design συμβάλλει στη συνολική εικόνα του μπάνιου, ώστε να αποπνέει ηρεμία, ξεκούραση και ένα αίσθημα νηνεμίας.

Στο Fabrica Shop θα βρείτε πολλές ακόμη ιδέες, τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε στο μπάνιο σας για έναν ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο βέβαια θα εξαρτηθεί και από τον διαθέσιμο χώρο του δωματίου. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε τις συνθήκες, ώστε να έχετε ένα ηλιόλουστο μπάνιο για να νιώσετε τα οφέλη του τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική σας υγεία.

Στοχεύοντας σε έναν διάκοσμο εμπνεόμενοι από την ίδια τη φύση και τη minimal αισθητική, δημιουργείτε καθαρές γραμμές αλλά και τις καλύτερες συνθήκες για ώρες ανάπαυσης και ξεκούρασης μέσα στον πιο προσωπικό σας χώρο.

Δείτε τα προϊόντα εδώ: LEVIDI Νιπτήρας ελεύθερης τοποθέτησης 46×33,5, EDEM λεκάνη ΥΠ/ΠΣ + κάλυμμα soft close

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα