Δώσε τον ρυθμό με κουρτίνες δικής σου αισθητικής!

Συγχαρητήρια!

Έχεις φτιάξει το σπίτι σου με το δικό σου γούστο, έχεις επιλέξει τα έπιπλα που σου αρέσουν και τα μικροαντικείμενα διαλεγμένα ένα προς ένα για να αναδεικνύουν κάθε γωνιά του χώρου σου.

Κάτι λείπει, όμως…

Τι είναι;

Οι κουρτίνες, αυτή η τελική πινελιά που ζεσταίνει και ντύνει κάθε χώρο, που προστατεύει από κάθε αδιάκριτο βλέμμα και βάζει τη σφραγίδα της στην αισθητική κάθε δωματίου.

Να θυμάσαι πως πρέπει να επιλέξεις κουρτίνες σαλονιού, κρεβατοκάμαρας, κουζίνας και μπάνιου για να ολοκληρώσεις το décor σου.

Εμείς προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις που χαρίζουν κομψότητα από τα κουρτινόξυλα μέχρι τα σχέδια της κουρτίνας.

Επίλεξε ένα κουρτινόξυλο που ταιριάζει με τον χώρο σου!

Εδώ οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές!

Ξύλινα, μπρονζέ, χρυσά, inox κουρτινόξυλα είναι μερικές μόνο από αυτές…

Το μπρονζέ πάντως δίνει την αίσθηση του πεπαλαιωμένου, χαρίζοντας μια vintage διάθεση. Η τελική επιλογή είναι δική σου και εξαρτάται από το ύφος που επιθυμείς να δώσεις στον χώρο σου.

Κουρτίνες σε διάφορα σχέδια & εξαιρετική ποιότητα!

Το ίδιο ισχύει και για κουρτίνες σαλονιού. Ανάλογα με το ύφος που έχει η διακόσμησή σου, αντίστοιχο θα είναι και το ύφος στην επιλογή σου. Φρόντισε να ταιριάξεις τα χρώματα ώστε να υπάρχει αρμονία, διαφορετικά το αποτέλεσμα μπορεί να μοιάζει σαν αποτυχημένο mix ‘n match. Μια έξυπνη λύση είναι τα ουδέτερα χρώματα, τα οποία συνδυάζονται εύκολα με τα πάντα!

Φυσικά μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις την ίδια λογική και στις κουρτίνες κρεβατοκάμαρας, κουζίνας ή ακόμα και του μπάνιου, εκτός από αυτές του σαλονιού.

Δώσε τον ρυθμό που θέλεις εσύ στο σπίτι σου, επιλέγοντας κουρτίνες με το το σχέδιο ή το χρώμα της προτίμησής σου.

Για ένα πράγμα να είσαι σίγουρος. Όποια κουρτίνα και να διαλέξεις είτε για το σαλόνι, είτε για την κρεβατοκάμαρα είτε για όποιο άλλο δωμάτιο από το Karro Home, θα είναι έρωτας με την πρώτη ματιά για το design, θα μεταμορφωθεί σε σταθερή σχέση μεγάλης διάρκειας χάρη στην ποιότητα και την αντοχή της!

Σου άρεσαν τα σχέδια;

Βρες τα εδώ: Κουρτινόξυλο Apollo FRANS Μαύρο Πατίνα Χρυσό, LINO Κουρτίνα KENZO Με Τρέσα Grey, LINO Κουρτίνα Liam Με Τρέσα Black

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα