Έπιπλα εισόδου και σαλονιού, νεοκλασικά και κλασικά σε προφορές!

Μιας και διανύουμε την εποχή που συμβολίζει την ανανέωση, την άνοιξη, ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να αλλάξετε τη διακόσμηση και στο σαλόνι σας!

Η εταιρείας Κασιμάτης με πολυετή πείρα στον χώρο του επίπλου μας δίνει τις δικές της προτάσεις, για να πάρετε ιδέες και να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο!

Έπιπλα εισόδου, έπιπλα σαλονιού, σαλόνια νεοκλασικά, κλασικές καρέκλες και προσφορές που θα κάνουν την αναζήτησή σας ακόμη πιο εύκολη απλώς και μόνο αν συνεχίζετε να διαβάζετε το άρθρο μας.

Νεοκλασικά έπιπλα σαλονιού σε προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε!

Είναι λογικό να θέλετε να αλλάξετε το σαλόνι σας. Είναι ο χώρος με τη μεγαλύτερη κίνηση, ο χώρος που είναι πολύ λογικό να φθαρεί καθώς εκεί κάθεστε για να δείτε τηλεόραση, να χαλαρώσετε, να συζητήσετε, να κοιμηθείτε ή ακόμη να απολαύσετε και ένα γρήγορο γεύμα!

Το ξέρουμε πώς είστε πολλοί αυτοί που αγαπάτε το νεοκλασικό στυλ. Δε σας αδικούμε καθώς είναι ο ορισμός της εκλεπτυσμένης διακόσμησης που αν έχετε φαντασία μπορεί να απογειώσει την αισθητική του σαλονιού σας!

Αριστοκρατικό στη λιτότητά του, το νεοκλασικό σαλόνι σε μπεζ χρώμα σε καπιτονέ είναι αυτό που θέλετε για να νιώθετε άνετα και να δώσετε μια φίνα και εκλεπτυσμένη αίσθηση στον χώρο σας!

Αγαπάτε τις κλασικές καρέκλες;

Το ξέρουμε πώς είστε πολλοί αυτοί που αγαπάτε το συγκεκριμένο στυλ. Είναι λογικό καθώς είναι ο ορισμός της εκλεπτυσμένης διακόσμησης που αν έχετε φαντασία μπορεί να απογειώσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας!

Η συγκεκριμένη τύπου Baker σε γκρι ύφασμα είναι μια κλασική καρέκλα που θα χαρείτε και είναι ένα κομμάτι το οποίο μπορεί να ταιριάξει από το γραφείο σας μέχρι το σαλόνι ή ακόμη και την τραπεζαρία. Η κλασική αυτή καρέκλα σαλονιού είναι κομψή και αρχοντική για όσους δε συμβιβάζονται με τίποτα καλύτερο παρά με την τελειότητα στον χώρο τους!

Δεν ξεχνάμε και τα έπιπλα εισόδου!

Η είσοδος του σπιτιού σας, αποτελεί μια μικρογραφία και για τον υπόλοιπο χώρο σας. Πρέπει ό,τι επιλέξετε επομένως να είναι προσεγμένο.

Ένα βασικό έπιπλο είναι η κονσόλα!

Μπορεί παραπάνω να κινηθήκαμε σε κλασικά και νεοκλασικά έπιπλα, όμως, τώρα θα προτείνουμε ρουστίκ αισθητική. Μια κονσόλα ως έπιπλο εισόδου, που θυμίζει ξύλο από δέντρο είναι πολύ όμορφο και ταυτόχρονα ιδιαίτερο. Τολμήστε το, εφόσον δένει με το design του υπόλοιπου χώρου σας.

Αν σας άρεσαν τα έπιπλα, μπορείτε να τα βρείτε εδώ: Σαλόνι Καπιτονέ Μπεζ, Καρέκλα Τραπεζαρίας Stock, Κονσόλα Krot.

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερες επιλογές και προσφορές στο cassimatis.gr!

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα