Χωματερή δίπλα σε πρατήριο! Εικόνες ντροπής από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Την ώρα που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό, λόγω των ισχυρών ανέμων και των πυρκαγιών που ήδη πλήττουν αρκετές περιοχές και ενώ μόλις πριν από έναν χρόνο η Ελλάδα βίωσε μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές των τελευταίων δεκαετιών, ορισμένοι φαίνεται πως δεν βάζουν μυαλό, αντίθετα προκαλούν την τύχη τους!

Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελούν οι εικόνες ντροπής που έφερε στο φως το newsbreak.gr και έρχονται από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Οπως φαίνεται, ο δήμαρχος της πόλης ανέχεται να έχει δημιουργηθεί ολόκληρη… χωματερή, η οποία μάλιστα βρίσκεται δίπλα σε εγκαταστάσεις καυσίμων!

Η φρικτή κατάσταση που επικρατεί μόλις λίγα μέτρα από πρατήριο υγρών καυσίμων μεγάλης αλυσίδας αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε αποκλειστικά το newsbreak.gr.
Δεν είναι η πρώτη φορά που στην Αλεξανδρούπολη εντοπίζεται παράνομη χωματερή και μάλιστα σε επικίνδυνη περιοχή.

Αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν βγει στη δημοσιότητα μέσα από τις καταγγελίες πολιτών παράνομες χωματερές, που αποτελούσαν κίνδυνο για την υγεία των κατοίκων, αλλά και εστία μόλυνσης για το περιβάλλον, με τον δήμο να προχωρεί σε κινήσεις χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα, μοναχά για τα μάτια του κόσμου. Αντί να μαθαίνουμε από τα εγκληματικά μας λάθη, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα επαναλάβουμε…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα