Έβαλε τέλος στη ζωή του όταν είδε το σπίτι του να καίγεται

Είδε τη ζωή του να διαλύεται ανάμεσα στις στάχτες ένας 84χρονος, που κυριεύτηκε από απόγνωση όταν αντίκρισε το σπίτι που είχε χτίσει με πόνους και βάσανα στην Πεντέλη να παραδίνεται πάλι στη μανία της πυρκαγιάς για τρίτη φορά μέσα σε λίγα χρόνια και έβαλε τέλος στη ζωή του με το όπλο του!

Ο 84χρονος συνταξιούχος καπετάνιος, που πέρασε ολόκληρη τη ζωή του στη θάλασσα, «έχυσε» αίμα για να καταφέρει να χτίσει το σπίτι και το είδε άλλες δύο φορές στο παρελθόν να καταστρέφεται ολοσχερώς από τις φωτιές. Ωστόσο, βρήκε τη δύναμη και το αναστήλωσε… Όμως, η εφιαλτική εικόνα του να χάνεται στην πύρινη λαίλαπα, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ήταν η χαριστική βολή για τον άτυχο ηλικιωμένο, που «λύγισε» και αποφάσισε να δώσει τέλος στη νέα καταστροφή που ξεδιπλωνόταν μπροστά στα μάτια του.

Όταν έγιναν οι σχετικές εκκλήσεις από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, ο παλαίμαχος ναυτικός είχε φύγει μαζί με τη σύζυγό του από το σπίτι τους, που βρίσκεται ανάμεσα στην Πεντέλη και την Ανθούσα. Ωστόσο, λίγο αργότερα κατακλύστηκε από τύψεις που δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει την πολύτιμη κατοικία του και επέστρεψε, αφήνοντας πίσω τη γυναίκα του.

Όταν είδε την περιουσία που με τόσο κόπο είχε χτίσει να έχει παραδοθεί στις φλόγες για ακόμη μία φορά, απελπίστηκε! Σε κατάσταση αμόκ, πήρε το κυνηγετικό του όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στην αυλή του σπιτιού του, μπροστά στο φλεγόμενο κτίριο. Το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε στις 7.10 το πρωί για πυροβολισμό σε σπίτι και αμέσως αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου βρήκαν τον ηλικιωμένο νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος, με το όπλο δίπλα του.

Στο σπίτι του 84χρονου, το οποίο συνέχισε να καίγεται επί σχεδόν τρεις ώρες μετά την αυτοκτονία του, συγκεντρώθηκαν φανερά σοκαρισμένοι από την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους οι συγγενείς του, τα παιδιά και η σύζυγός του, η οποία έμεινε καθισμένη έξω από το σπίτι τους μπροστά από τα αποκαΐδια, με το βλέμμα καρφωμένο στο κενό, έχοντας χάσει τον άνθρωπό της, το στήριγμά της και μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη στιγμή! Με τρεμάμενη φωνή αποκάλυψε σε έναν δημοσιογράφο που βρέθηκε στο σημείο ότι καμία από τις τρεις φορές που κάηκε το σπίτι τους δεν είδαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής! «Δεν εμφανίστηκε ποτέ η Πυροσβεστική, καμία φορά» ψέλλισε η σύζυγος του συνταξιούχου αυτόχειρα, χωρίς να έχει κουράγιο να πει κάτι άλλο.

Μια γειτόνισσα που της συμπαραστεκόταν δήλωσε ότι όταν ζήτησαν βοήθεια από άνδρες της Πυροσβεστικής, τους απάντησαν ότι δεν είχαν νερό. Αργότερα, η σύζυγος του 84χρονου οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα