ΤΖΟΚΕΡ: Το ΜEGA TZAKΠΟΤ μοιράζει απόψε πάνω από 10.000.000 ευρώ

Ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ: «Δεν προλαβαίνω να ρίχνω δελτία»

Στο ρυθμό του ΤΖΟΚΕΡ κινείται όλη η χώρα, καθώς το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοιράζει περισσότερα από 10.000.000 ευρώ στην αποψινή κλήρωση. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακποτ της τελευταίας διετίας, γεγονός που έχει εκτινάξει το ενδιαφέρον των παικτών, οι οποίοι σπεύδουν να δοκιμάσουν την τύχη τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην κλήρωση της Κυριακής συμπληρώθηκαν περισσότερες από 11 εκατομμύρια στήλες.

Λεωνίδας Γκίκας, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αγ. Παρασκευή

Σύμφωνα με τον κ. Λεωνίδα Γκίκα, ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αγία Παρασκευή, «από χθες η κίνηση στο κατάστημά μας έχει αυξηθεί κατακόρυφα κι όσο πλησιάζει η ώρα της κλήρωσης θα αυξάνεται περισσότερο. Πραγματικά δεν προλαβαίνω να ρίχνω δελτία! Πρόκειται για το 18ο συνεχόμενο τζακποτ του ΤΖΟΚΕΡ και το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ αποτελεί το μεγαλύτερο έπαθλο από τον Ιούνιο του 2020, όταν και είχε μοιράσει πάνω από 11,5 εκατομμύρια ευρώ. Επικρατεί μια τρέλα. Από το 2014 που λειτουργεί το κατάστημα δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο. Η  συμμετοχή του κοινού στο παιχνίδι είναι πρωτοφανής».

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Οι παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν το μεγαλύτερο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ των τελευταίων ετών μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30. Η μεγάλη κλήρωση για τα 10 εκατομμύρια ευρώ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. Όσοι επιθυμούν μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouΤube, τη σελίδα του ΟΠΑΠ στο Facebook, το tzoker.gr και την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ App.

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Γκίκα στην Αγ. Παρασκευή

Συνδυασμός επιλογών στο ίδιο δελτίο

Το κατάστημα του κ. Γκίκα, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Μεσογείων 322, έχει αποδειχθεί τυχερό και στο παρελθόν. «Πριν από μερικά χρόνια ένας τυχερός πελάτης μας είχε κερδίσει 600.000 ευρώ στο ΛΟΤΤΟ. Μακάρι αυτή τη φορά να φέρουμε τύχη σε κάποιον και να κερδίσει το ΜEGA TZAKΠΟΤ του ΤΖΟΚΕΡ. Υπάρχουν σταθεροί πελάτες που παίζουν τα ίδια νούμερα εδώ και χρόνια, ενώ άλλοι συμπληρώνουν το πεδίο με την τυχαία επιλογή. Αρκετοί προτιμούν να παίζουν και συστήματα. Για την σημερινή κλήρωση των 10 εκατομμυρίων ευρώ αρκετός κόσμος συνδύασε και τις τρεις επιλογές στο δελτίο του. Μάλιστα, ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού είναι και η συμμετοχή σε συνεχόμενες κληρώσεις του παιχνιδιού», τονίζει ο κ.Γκίκας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα