Νέα επίθεση αγέλης σκυλιών σε 45χρονη γυναίκα στην Καλαμάτα

Μόλις μία εβδομάδα μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από αγέλη αδέσποτων σκυλιών μια 34χρονη μητέρα δύο παιδιών μέσα στον χώρο του εργοστασίου όπου εργάζεται στην Καλαμάτα, ένα παρόμοιο περιστατικό αναστάτωσε την περιοχή. Αυτή τη φορά το θύμα ήταν μια 45χρονη, η οποία είδε τον Χάρο με τα μάτια της το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν της επιτέθηκε μια αγέλη αγριεμένων σκύλων στη Νέα Είσοδο της πόλης.

Όπως περιέγραψε το θύμα, έφυγε από τη δουλειά της και επέστρεφε με το μηχανάκι της στο σπίτι της, αλλά σταμάτησε στο φανάρι και είδε δύο αγριεμένα σκυλιά να έρχονται προς το μέρος της. Στην προσπάθειά της να τα αποφύγει έκανε έναν απότομο ελιγμό, με αποτέλεσμα να πέσει από το μηχανάκι. Τότε, τα σκυλιά όρμησαν πάνω της και άρχισαν να τη δαγκώνουν!

Η σοκαρισμένη γυναίκα ξύπνησε μέσα στο ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και στα χέρια. Στη συνέχεια, η 45χρονη διακομίστηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε εγχείρηση στα ζυγωματικά.

Πάντως, o δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος διέψευσε ότι έγινε νέα επίθεση.
«Πριν από δέκα ημέρες, πραγματικά υπήρξε μια επίθεση και το θέμα ερευνάται. Το νέο συμβάν είναι τελείως διαφορετικό. Το μηχανάκι χτύπησε ένα μικρό σκυλί, με αποτέλεσμα η κυρία να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά. Αυτό αποδεικνύεται και από αυτόπτες μάρτυρες, γιατί κοντά στο σημείο υπάρχει βενζινάδικο και υπήρχε κόσμος. Αυτό που μου είπαν είναι ότι το σκυλί έμεινε στο σημείο και μετά από λίγη ώρα έφυγε από μόνο του» δήλωσε στη «δημοκρατία».

Ο κ. Βασιλόπουλος παραδέχεται ότι το τελευταίο διάστημα ο πληθυσμός των αδέσποτων στην πόλη έχει αυξηθεί, γιατί πολλοί απέκτησαν σκυλιά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά μετά τα άφησαν στον δρόμο.

«Την τελευταία πενταετία ο Δήμος Καλαμάτας έχει δαπανήσει πάνω από 500.000 ευρώ από δημοτικούς πόρους για τη διαχείριση των αδέσποτων, ενώ από την Πολιτεία έχουμε λάβει μόλις 16.000 ευρώ. Παρ’ όλα αυτά, η Πολιτεία έδωσε έγκριση για να δημιουργήσουμε ένα διαδημοτικό κυνοκομείο, προϋπολογισμού 750.000 ευρώ, μαζί με τον Δήμο Μεσσήνης» κατέληξε ο δήμαρχος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα