Βίαζε την ανήλικη με το πιστόλι στον κρόταφό της

Την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί μουδιασμένη τις ανατριχιαστικές εξελίξεις γύρω από τη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού με θύμα μία 12χρονη, η οποία τους τελευταίους τέσσερις μήνες είχε μετατραπεί σε «σκλάβα του σεξ» στα χέρια ενός 53χρονου δήθεν φιλήσυχου οικογενειάρχη «υπεράνω υποψίας», οι Αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την πιθανότητα το ανθρωπόμορφο τέρας με τις υψηλές γνωριμίες στην πολιτική και την τέχνη να είχε πιάσει στον «ιστό» του κι άλλα ανυποψίαστα κορίτσια!

Γι’ αυτό αναμένεται η Εισαγγελία να εκδώσει διάταξη για να δημοσιευτούν τα προσωπικά στοιχεία και οι φωτογραφίες του 53χρονου Ηλία Μίχου, ο οποίος πήρε χθες προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση που μοιάζει βγαλμένη από την πιο νοσηρή φαντασία εξετάζουν αν είχε συνεργούς, οι οποίοι γνώριζαν τη δράση του και τον κάλυπταν. Παράλληλα, προσπαθούν να εντοπίσουν τους «πελάτες» του παιδοβιαστή, ο οποίος φορούσε το προσωπείο του βαθιά θρησκευόμενου οικογενειάρχη για να κρύβει τα αρρωστημένα πάθη του. Σε μια προσπάθεια να πέσει άπλετο φως, θα «ξεψαχνίσουν» το κινητό τηλέφωνό του και τους υπολογιστές του, προκειμένου να αλιεύσουν στοιχεία.

Σύμφωνα με όσα ανατριχιαστικά είδαν το φως, εκτιμάται ότι τα επιβεβαιωμένα ραντεβού που έκλεισε τους τελευταίους τέσσερις μήνες ο 53χρονος για την άτυχη μικρούλα ξεπερνούν τα 100! Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον ένας άνδρας ασελγούσε καθημερινά στη 12χρονη, αντί 50 έως 70 ευρώ, με τη συναίνεση μάλιστα και ενός προσώπου που ήταν «κοντά» στο κοριτσάκι!

Στους περισσότερους από τους… ενδιαφερομένους το κτήνος από τον Κολωνό είχε κρύψει την πραγματική ηλικία της ανήλικης, λέγοντάς τους ότι είναι 16 χρονών. Οταν κάποιοι εξ αυτών συναντήθηκαν με τη 12χρονη και κατάλαβαν ότι ο 53χρονος τους είχε πει ψέματα, την άφησαν να φύγει από το «ραντεβού», λέγοντάς της μάλιστα ότι είναι πολύ μικρή και να προσέχει!

Η ανήλικη, πάντως, φέρεται ότι «έδειξε» ως βιαστές τουλάχιστον 10 άτομα, ανάμεσά τους και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί με τον «οικογενειάρχη» μαστροπό του Κολωνού και ο οποίος φέρεται ότι ήταν καταχωρισμένος στο κινητό της ως «πελάτης»!

Στο μεταξύ, πληροφορίες θέλουν ακόμη και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς να έμειναν άφωνοι από ένα βίντεο στο οποίο φέρεται ότι εικονίζεται ο Ηλίας Μίχος να εκτονώνει τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στο άγουρο κορμάκι της 12χρονης κόρης της πρώην υπαλλήλου του, ενώ τη σημαδεύει με ένα πιστόλι στον κρόταφο! Στο υλικό της φρίκης, που φέρεται ότι έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, το κοριτσάκι ακούγεται να ουρλιάζει έντρομο!

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 53χρονος πατέρας ενός παιδιού, ο οποίος είναι παντρεμένος με εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλο του Δήμου Αθηναίων και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, δρούσε βάσει οργανωμένου σχεδίου. Στις αρχές του χρόνου ξεκίνησε σιγά σιγά να καλλιεργεί το έδαφος πλησιάζοντας το κοριτσάκι. Έτσι, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και στη συνέχεια φρόντιζε να κρατάει το στόμα του κλειστό με απειλές.

Ο αδίστακτος άνδρας φέρεται ότι έφτιαχνε και διαχειριζόταν ο ίδιος τα προφίλ της 12χρονης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανιζόμενος δήθεν ως… μαθήτρια, προκειμένου να συνομιλεί με μέλη συγκεκριμένων γκρουπ! Το τελευταίο διάστημα είχε φτιάξει και ειδικό προφίλ για το άτυχο κοριτσάκι στην εφαρμογή γνωριμιών blindchat.gr, κάτι που φανερώνει ότι γνώριζε καλά τα «σκοτεινά» μονοπάτια της διαδικτυακής παιδοφιλίας και, πιθανότατα, ήταν επί πολλά χρόνια μυημένος σε τέτοια κυκλώματα.

Για να πείθει, μάλιστα, τους υποψήφιους «πελάτες» και να βγάζει περισσότερα χρήματα, έβαζε τη μικρή να συνομιλεί μαζί τους! Μετά την αποκάλυψη όσων φρικτών βίωσε η 12χρονη, η οργή της μητέρας της ξεχείλισε:

«Εγώ θα τον σκοτώσω! Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω!» δήλωσε η γυναίκα και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του βιαστή μαστροπού της κόρης της.

Το σοκαριστικό είναι πως η μητέρα είχε τηλεφωνήσει στη σύζυγο του 53χρονου, η οποία όμως προσπάθησε να συγκαλύψει την υπόθεση λέγοντας ότι θα καταστρέφονταν δυο οικογένειες αν μαθευόταν η αλήθεια! Φέρεται, επίσης, ότι προσπάθησε να «εξαγοράσει» τη σιωπή της μητέρας της ανήλικης λέγοντάς της ότι προτίθεται να αναλάβει τα έξοδα του παιδιού!

«Έχει ανασταλεί η ιδιότητά του ως μέλους της Ν.Δ.»

Για εργαλειοποίηση της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος χαρακτήρισε «φρικτά» και «αποτρόπαια» όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την αρρωστημένη δράση του 53χρονου παιδόφιλου Ηλία Μίχου. «Είναι σοκαρισμένο το σύνολο της κοινωνίας, Αστυνομία και Δικαιοσύνη φροντίζουν να φωτιστεί κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής» είπε ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, επισημαίνοντας ότι ο 53χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στον Κολωνό «υπό προϋποθέσεις μπορεί να καταδικαστεί και με ισόβια».

Παράλληλα, τόνισε ότι έχει ανασταλεί η ιδιότητά του ως μέλους της Νέας Δημοκρατίας. «Πράγματι, ο συγκεκριμένος ήταν μέλος της Νέας Δημοκρατίας και έχει ανασταλεί ήδη η ιδιότητά του…» επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έγινε προσπάθεια επικοινωνιακής και πολιτικής εκμετάλλευσης του θέματος μετά την τεράστια δημοσιότητα που πήρε. Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη όχι μόνο σε βάρος του 53χρονου και του 42χρονου συγκατηγορούμενού του που αναγνωρίστηκε από τη 12χρονη ως ένα από τα άτομα που τη βίασαν, αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου που θα αποδειχθεί ότι εμπλέκεται στη σεξουαλική εκμετάλλευση και την κακοποίηση του παιδιού.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα