ΣΚΡΑΤΣ «Χίλιες και μία Τύχες»: Έπαθλα των 1.000 ευρώ για 1.000+1 τυχερούς

Οι παίκτες βλέπουν το αποτέλεσμα να ζωντανεύει μπροστά τους σε 3D μέσα από το κινητό τους

Έπαθλα των 1.000 ευρώ στη στιγμή θα κερδίσουν 1.000+1 τυχεροί παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ, μέσα από το παιχνίδι «Χίλιες και μία Τύχες», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες. Πρόκειται, μάλιστα, για το πρώτο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ που δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δουν αν κέρδισαν με μια εντυπωσιακή 3D απεικόνιση, μέσω της εφαρμογής OPAP Store App.

Για να ελέγξουν αν ο λαχνός τους κερδίζει, είτε σκρατσάρουν την παικτική περιοχή είτε επιλέγουν τον νέο πιο διασκεδαστικό τρόπο της επαυξημένης πραγματικότητας. Συγκεκριμένα, ξύνοντας την περιοχή πάνω δεξιά στον λαχνό τους και σκανάροντας το QR code στο κινητό τους, μέσω του OPAP Store App, βλέπουν το αποτέλεσμα να ζωντανεύει μπροστά τους σε 3D.

Στα 9 εκατ. ευρώ τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού

Το παιχνίδι «Χίλιες και μία Τύχες», το οποίο θα αναδείξει 1.000+1 νικητές που θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ ο καθένας, θα διανείμει συνολικά 9 εκατομμύρια ευρώ. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ΣΚΡΑΤΣ, για να κερδίσει κάποιος 1.000 ευρώ στη στιγμή, θα πρέπει να βρει το σύμβολο «1001». Τα 3 ίδια σύμβολα στη σειρά κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν κάποιος βρει τρία διαμάντια στην ίδια σειρά κερδίζει και τα 14 ποσά. Επιπλέον, υπάρχει μια περιοχή bonus, όπου μπορεί κάποιος να κερδίσει 100 ευρώ, αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΑΛΑΝΤΙΝ».

Το μέγιστο ποσό που μπορεί να κερδίσει κάποιος από το ΣΚΡΑΤΣ «Χίλιες και μία Τύχες» είναι 100.000 ευρώ. Οι λαχνοί του παιχνιδιού κοστίζουν 5 ευρώ και διατίθενται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα