Στην Αλβανία διέφυγε ο «δράκος» του Π. Φαλήρου

Ο 45χρονος βιαστής ταυτοποιήθηκε και επίκειται έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψής του

Ο δράστης μιας επίθεσης και ενός βιασμού στο Παλαιό Φάληρο ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και καθώς διαπιστώθηκε ότι διέφυγε στην πατρίδα του, την Αλβανία, επίκειται έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψής του.

Ο 45χρονος δράκος του Παλαιού Φαλήρου, γνωστός ως Shpartak, αναζητείται για τις κατηγορίες του βιασμού και μιας απόπειρας, για απειλή όπλου και αρπαγή. Ο αστυνομικοί κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν από το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της μιας γυναίκας, στο οποίο εισέβαλε, ενώ αναγνωρίστηκε και από τα δύο θύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», από την έρευνα της Ασφάλειας Αθηνών προέκυψε ότι τέσσερις ημέρες μετά την καταγγελία της 34χρονης που βιάστηκε σε παρκάκι της Αγίας Σκέπης στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου ο Αλβανός βιαστής πέρασε τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Ο Αλβανός δράκος με το τατουάζ δεν είναι σεσημασμένος, είναι πρόσφατα χωρισμένος, αντιμετώπιζε θέματα αλκοολισμού και διέμενε στο διαμέρισμα της μητέρας του στο Παλαιό Φάληρο.

Τα χαρακτηριστικά του Αλβανού βιαστή είχαν καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας, ενώ και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια με DNA από το όχημα της 24χρονης και τα ρούχα της 34χρονης «έδειξαν» τον δράστη, καθώς ταυτοποιήθηκαν με δείγματα από το διαμέρισμα όπου διέμενε.

Η 24χρονη κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού της και όπως είπε, τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10), ενώ ήταν σταματημένη στο φανάρι της συμβολής των οδών Αγίας Τριάδας και Αμφιθέας ο δράκος μπήκε στο πίσω κάθισμα. Η νεαρή οδηγός με το μαχαίρι στον λαιμό ακινητοποίησε το όχημά της έξω από καφετέρια και με φωνές και την κόρνα του οχήματός της ανάγκασε τον δράστη να τραπεί σε φυγή.

Περίπου μία ώρα αργότερα (23/10-04.30) ο ίδιος επιτέθηκε στην 34χρονη ενώ περίμενε μόνη στη στάση Αγία Σκέπη, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος. Αφού την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε σε παρακείμενο πάρκο και τη βίασε. Η γυναίκα, μόλις ο δράστης απομακρύνθηκε με κατεύθυνση προς τη Γλυφάδα, κάλεσε την Αμεση Δράση και μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, όπου κατήγγειλε τον βιασμό.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων, ο 45χρονος Shpartak μιλά καλά ελληνικά και έχει καστανά, κοντοκουρεμένα μαλλιά. Είναι εύσωμος και έχει ύψος 1,65-1,70 μ. Και οι δύο γυναίκες είχαν αναφερθεί στο τατουάζ που έχει στο δεξί του χέρι, με δύο παράλληλες γραμμές σαν βραχιόλι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα