Ο παιδεραστής με το βαν «έφαγε» 25 χρόνια φυλακή, αλλά είναι ελεύθερος

Είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξη για δύο βιασμούς παιδιών και μία απόπειρα, αλλά έμεινε στη φυλακή μόνο 5 χρόνια!

Οργή και έντονο προβληματισμό στο πανελλήνιο προκαλεί η αποκάλυψη ότι κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος, ύστερα από μόλις επτά χρόνια στη φυλακή, ο αδίστακτος βιαστής με το «λευκό» βαν, που το 2015 είχε προκαλέσει σοκ και ανατριχίλα με την αρρωστημένη δράση του.

Ο 46χρονος άνδρας, που είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξη για δύο βιασμούς παιδιών και μία απόπειρα, ζει και κυκλοφορεί πλέον στην περιοχή της Λαυρεωτικής, όπου εξακολουθεί να σκορπά τον τρόμο. Καταγγελίες κατοίκων αναφέρουν ότι όταν μιλά αναφέρεται σε σεξουαλικές διαστροφές, ενώ πλησίασε και παιδιά λέγοντάς τους ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά Στρουμφάκια…

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αναστατωμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν πως ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη για δύο βιασμούς παιδιών και μία απόπειρα κυκλοφορεί ελεύθερος. Το χειρότερο είναι ότι ο 46χρονος καταδικασμένος ως παιδεραστής ομολογεί πως του αρέσει να παίζει τον ρόλο του… Δρακουμέλ, ο οποίος στο ομώνυμο παιδικό κόμικ κυνηγάει τα Στρουμφάκια, με αποτέλεσμα οι γονείς να ανησυχούν ακόμα περισσότερο για τον διεστραμμένο άντρα που κυκλοφορεί ανάμεσα στα παιδιά τους.

Ο 46χρονος συνελήφθη το 2015 και καταδικάστηκε το 2016, καθώς είχε βιάσει μια 14χρονη το 2014, την οποία άρπαξε ενώ πήγαινε στο σχολείο της. Την έβαλε στο λευκό βαν, της έκοψε τα μαλλιά για να μοιάζει με αγόρι και τη βίασε μέσα στο όχημα, στο οποίο είχε διαμορφώσει κρεβάτι με χαρτόνια και κουβέρτες.

Ένα χρόνο μετά ο δράστης επιχείρησε να προσεγγίσει ένα 13χρονο αγοράκι μέσω του facebook. Όμως το κατάλαβε η μητέρα του. Απευθύνθηκε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι έστησαν παγίδα για την επ’ αυτοφώρω σύλληψή του στον Κορυδαλλό, τον Μάρτιο του 2015, την ώρα που έβαζε το αγοράκι στο βαν, τερματίζοντας τη δράση του.

Τον Ιανουάριο του 2018 το Μικτό Ορκωτό Εφετείο τον καταδίκασε ομόφωνα για δύο βιασμούς και μία απόπειρα σε 25 χρόνια κάθειρξη και χρηματική ποινή 120.000 ευρώ, αλλά αποφυλακίστηκε μόλις έξι χρόνια μετά την κράτησή του, με τη διαδικασία της υφ’ όρον απόλυσης, έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, με ευνοϊκό υπολογισμό των μεροκάματων που έκανε στη φυλακή. Ο παιδοβιαστής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων να δίνει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της κατοικίας του.

Ο 46χρονος κυκλοφορεί εδώ και έναν μήνα στον Δήμο της Λαυρεωτικής, όπου μένει και εργάζεται. Πάντως, πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι ο «βιαστής με το λευκό βαν» δίνει κανονικά το «παρών» στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας του, όπως ορίζει η απόφαση για την υφ’ όρον απόλυσή του από τις φυλακές, ενώ δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία εις βάρος του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα