Σοκ! Βγάζουν στον δρόμο άνεργη μάνα

Η γυναίκα είναι χωρισμένη με δύο ανήλικα παιδιά και βρίσκεται σε πλήρη απόγνωση, αφού της κάνουν έξωση

«Ζητάω παράταση μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς και αρνούνται» ανέφερε με φωνή τρεμάμενη

Στον δρόμο κινδυνεύει να μείνει μια άνεργη γυναίκα, χωρισμένη με δύο ανήλικα παιδιά, αφού της κάνουν έξωση επειδή δεν μπορεί να καταβάλει τη δόση του δανείου. Σε πλήρη απόγνωση ζητά μια μικρή προθεσμία, καθώς, όπως εξηγεί, δεν έχει πού να πάει με την οικογένειά της!

Η άνεργη χωρισμένη μητέρα έχει διορία λίγων ημερών για να φύγει από το σπίτι που αγόρασε με δάνειο, το οποίο αδυνατεί να εξοφλήσει λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει. «Ζητάω παράταση μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς και αρνούνται. Πού θα πάω τα παιδιά μου;» ανέφερε η άνεργη χωρισμένη μητέρα με φωνή τρεμάμενη, που αποτυπώνει την καταρρακωμένη ψυχολογία της, και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω τι να κάνω. Με ενοχλούν καθημερινά. Είμαι άνεργη με δύο παιδιά και με πετάνε στον δρόμο. Τρέμουμε και εγώ και τα παιδιά να χτυπήσει το τηλέφωνο. Εχω αρρωστήσει. Ας με ακούσει κάποιος, ζητώ μία ευκαιρία, κάτι. Εστειλαν τον πολιτικό μηχανικό να το εκτιμήσει και με άφησαν να μείνω μέχρι τον Νοέμβριο. Τους ζήτησα να το νοικιάσω και δεν με ακούνε. Είμαι χωρισμένη, είμαι μόνη μου, είμαι άνεργη με δύο ανήλικα παιδιά».

«Ούτε τη μεταφορική»

Οπως είπε, το χρέος της έχει ανέλθει σε 54.000 ευρώ. «Δεν έχω να πληρώσω ούτε τη μεταφορική. Πού θα πάω; Τι θα κάνω; Η οικογένειά μου είναι στην επαρχία» τόνισε φανερά απελπισμένη.

Το ακίνητο είναι αξίας άνω των 130.000 ευρώ και για την αγορά του η γυναίκα χρησιμοποίησε τις οικονομίες της και πήρε δάνειο 60.000 ευρώ. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να είναι συνεπής στην πληρωμή των δόσεων, καθώς έμεινε άνεργη και η οφειλή της στην τράπεζα ανήλθε σε 54.000 ευρώ. Τότε, η τράπεζα πούλησε το «κόκκινο» δάνειο για 5.000 ευρώ. Η δανειολήπτρια δεν έχει υπαχθεί στην κατηγορία των ευάλωτων δανειοληπτών και το σπίτι έχει ήδη χαθεί. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι, ακόμη και να συγκεντρωθεί το οφειλόμενο ποσό, δεν μπορεί να γίνει ανάκτησή του.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για το 2028.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα