Η μητέρα του π. Αντωνίου προσπάθησε να δικαιολογήσει τα 57.300 € που βρέθηκαν στην Εθνική Τράπεζα της Χίου

Ήξερε για τη θυρίδα, τα μασάει για τα ποσά!

Εναν μικρό θησαυρό ανακάλυψαν οι αστυνομικοί μέσα στην τραπεζική θυρίδα που διατηρούσε η υπέργηρη μητέρα του πατρός Αντωνίου, με συνδικαιούχο τον αδερφό του!
Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως, η «χρυσή» θυρίδα του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Χίο, που ανοίχτηκε χθες, περιείχε ούτε λίγο ούτε πολύ το ποσό των 57.300 ευρώ!

Να σημειωθεί ότι στο όνομα της ηλικιωμένης μητέρας του πατρός Αντωνίου έχει βρεθεί και ένας λογαριασμός τραπέζης με το ποσό των 60.000 ευρώ. Δηλαδή, η ηλικιωμένη είχε… πρόσβαση σε καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ, την ώρα που μαρτυρίες τη θέλουν να ζει σε μοναστήρι της Χίου με μοναδικό εισόδημα τη σύνταξή της, ύψους μόλις 340 ευρώ! Η ίδια, πάντως, προσπάθησε να διαλύσει τις υποψίες σε βάρος τόσο της ίδιας όσο και του γιου της, δηλώνοντας ότι ήταν ενήμερη για την ύπαρξη της θυρίδας, η οποία είχε σφραγιστεί μετά την καταιγίδα καταγγελιών για την «Κιβωτό του Κόσμου», και τόνισε πως τα χρήματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό προορίζονταν για τα παιδιά του οργανισμού.

«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα. Αυτά (σ.σ: εννοεί τον λογαριασμό με τα 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της) τα είχαμε πάει για τα παιδιά. Τα παιδιά… ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου» είπε η μητέρα του πατρός Αντωνίου μιλώντας στον Alpha. Ισχυρίστηκε, ακόμα, πως τα ποσά που περιήλθαν στην ίδια της τα άφησε ο σύζυγός της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή: «Το ήξερα… Του μπαμπά, του άντρα μου. Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας. Δεν υπήρχαν. Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει. Εχει κάτι…» Η ηλικιωμένη αναμένεται να κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το περιεχόμενο της θυρίδας, η οποία ανήκει κατά κυριότητα στην ίδια.

Όσον αφορά τον αδερφό του πατρός Αντωνίου, πληροφορίες τον θέλουν να επισκέφτηκε τη «χρυσή» θυρίδα τον περασμένο Σεπτέμβριο, λίγο αφότου είχαν γίνει οι καταγγελίες σε βάρος της «Κιβωτού του Κόσμου» και του πατρός Αντωνίου.

Ο ιδρυτής της ΜΚΟ, που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη δίνη φοβερών αποκαλύψεων, φέρεται ότι έκανε μεγάλες αναλήψεις ποσών στην Εθνική Τράπεζα της Χίου από λογαριασμό της «Κιβωτού» που περιείχε εκατομμύρια. Τα ποσά αυτά στη συνέχεια «εξαφανίζονταν», με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ενδεχομένως μεταφέρονταν στη θυρίδα που άνοιξε.

Υστερα από όλα τα παραπάνω, πάντως, εύλογα γεννώνται και τα εξής δύο ερωτήματα: Γιατί να ανοίξει κάποιος μία θυρίδα τη στιγμή που θα μπορούσε να καταθέσει τα χρήματα σε έναν τραπεζικό λογαριασμό και τι ποσό περιείχε η θυρίδα πριν από την επίσκεψη του συγγενούς τού πατρός Αντωνίου στα τέλη Σεπτεμβρίου;

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα