Το σατανικό σχέδιο του ανώμαλου που βίασε τη 15χρονη

Δύο άνδρες, υποδυόμενοι τους αστυνομικούς, την πίεζαν ψυχολογικά λέγοντάς της ότι θα αυτοκτονήσει εξαιτίας της

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το σατανικό σχέδιο που φέρεται ότι είχε καταστρώσει ο 54χρονος «δράκος του Instagram» από την Αχαΐα, προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη 15χρονης μαθήτριας και να την πείσει να τον συναντήσει έξω από το σχολείο της στον Κολωνό για να τη μεταφέρει στη συνέχεια στο ημιυπόγειο διαμέρισμα- κολαστήριο των Σεπολίων, όπου εκτόνωσε πάνω της τα αρρωστημένα σεξουαλικά ένστικτά του!

Σοκαριστικά είναι όσα είπε το κοριτσάκι στην κατάθεσή του για την εμπλοκή δύο άγνωστων ανδρών, οι οποίοι είχαν επικοινωνήσει μαζί του, ο ένας τηλεφωνικά και ο άλλος μέσω Instagram, και υποδυόμενοι τους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ, το πίεζαν να υποκύψει στις πιέσεις του ανώμαλου 54χρονου, λέγοντάς του ότι εκείνος το αγαπάει και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει εξαιτίας του!

Σημειώνεται ότι ο διεστραμμένος παιδόφιλος, ο οποίος συνελήφθη προχθές το πρωί στο λιμάνι της Κυλλήνης, «πολιορκούσε» επί τέσσερις μήνες την ανήλικη μέσω του Instagram και του Snapchat, στα οποία διατηρούσε το προφίλ «ΑΓΓΕΛΟΣ Χ», στέλνοντάς της αρρωστημένα μηνύματα, όπως «Θα μ’ αγαπάς για μια ζωή, λατρεία μου» ή αφήνοντας σεξουαλικά υπονοούμενα. Στις 3 Μαρτίου έφυγε από το σπίτι του σε περιοχή της Αχαΐας, επιβιβάστηκε στο θαλασσί Toyota Prius, ιδιοκτησίας του, και την έστησε έξω από το σχολείο της μικρής στον Κολωνό, περιμένοντάς τη να σχολάσει. Εν συνεχεία, μόλις την είδε να βγαίνει, την πλησίασε και αφού την έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητό του, κλείδωσε τις πόρτες και τη μετέφερε σε ένα ρυπαρό ημιυπόγειο διαμέρισμα στα Σεπόλια, το οποίο είχε νοικιάσει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Αirbnb, όπου τη βίασε!

Τραπεζική κάρτα

«Στις 12.30 της 3ης Μαρτίου η 15χρονη, αφού μόλις είχε τελειώσει το σχολείο στον Κολωνό, συνάντησε εκεί τον ανωτέρω άντρα, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα αμάξι χρώματος θαλασσί και αφού της έδωσε μία τραπεζική κάρτα, όπως της είχε δηλώσει ότι θα της έδινε στα μηνύματα, Τράπεζας Πειραιώς, prepaid συνολικής χρηματικής αξίας 400 ευρώ, την εξανάγκασε να εισέλθει εντός του οχήματος. Κατόπιν αυτών και αδυνατώντας η 15χρονη να αποχωρήσει από το όχημα, την οδήγησε σε άγνωστο ημιυπόγειο διαμέρισμα, πιθανόν μονοκατοικία, το οποίο, όπως της ανέφερε, το νοίκιασε μέσω Airbnb και ενδεχομένως στην περιοχή των Σεπολίων. Εκεί ο συγκεκριμένος εξανάγκασε σε συνουσία το ανήλικο θύμα…» τονίζεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση. Η 15χρονη κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τον βιαστή της κλoτσώντας τον λίγο προτού εκείνος εκσπερματώσει και όταν βρήκε το ψυχικό σθένος, αποκάλυψε στους καθηγητές της όσα εφιαλτικά βίωσε στα χέρια του 54χρονου. Εκείνοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν τη μητέρα του παιδιού, η οποία έκανε καταγγελία στην Αστυνομία. «Η καταγγέλλουσα (ενν.: μητέρα) ενημερώθηκε τηλεφωνικώς από καθηγήτριες της κόρης της στο σχολείο στις 14.00 για το περιστατικό, το οποίο τους είχε εκμυστηρευτεί η μαθήτρια, ενώ ο διευθυντής του σχολείου παρέδωσε στη μητέρα της την ανωτέρω τραπεζική κάρτα και ένα κινητό, αντικείμενα που του παρέδωσε η ανήλικη παθούσα» αναφέρεται.

Κατόπιν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών αναζήτησαν τον διεστραμμένο 54χρονο και τον εντόπισαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι της Κυλλήνης, όπου του πέρασαν χειροπέδες. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο μάρκας Xiaomi, στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένες 11 γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες της ανήλικης, που αποτελούν υλικό παιδικής πορνογραφίας. Παράλληλα, έπειτα από έρευνα στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμη ένα κινητό, μάρκας Samsung, στο οποίο υπήρχαν γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες που απεικονίζουν ανήλικα αγόρια και κορίτσια. Ο 54χρονος, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, αρπαγή και βιασμό ανηλίκου, αρνήθηκε να απολογηθεί στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.


Στο πόδι οι Αρχές για τη σύλληψη του «Τάσου» και του «Angel»

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο μυστηριωδών ανδρών, οι οποίοι προσέγγισαν το 15χρονο κοριτσάκι και του ασκούσαν αφόρητες πιέσεις προκειμένου να κρατήσει επαφές με τον «άρρωστο» 54χρονο και να υποκύψει στις αηδιαστικές ορέξεις του.

Οπως είπε η ανήλικη κατά την εξέτασή της από παιδοψυχολόγο του Αυτοτελούς Γραφείου Προστασίας Ανήλικων Θυμάτων με την επωνυμία «Σπίτι του Παιδιού», η οποία έγινε παρουσία αστυνομικών, το διάστημα που συνομιλούσε με τον 54χρονο εκείνος της ανέφερε ότι είναι 52 χρόνων, ότι δουλεύει σε ένα καράβι στην Κυλλήνη και πως έχει ένα παιδί, το οποίο ζει με τη μητέρα του. Σύμφωνα με όσα είπε ακόμη το κορίτσι, το ίδιο διάστημα επικοινώνησαν μαζί της δύο άγνωστα άτομα, το ένα μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Instagram και το άλλο τηλεφωνικά, και υποδυόμενοι τους αστυνομικούς την παρότρυναν να διατηρήσει επαφές με τον συλληφθέντα, ενώ την απειλούσαν ότι θα ήταν υπεύθυνη για ό,τι πάθαινε εκείνος.

Οπως είπε χαρακτηριστικά, της ανέφεραν ότι ο 54χρονος την αγαπάει και ότι έκανε απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας της! «Το πρώτο άγνωστο άτομο είχε στοιχεία Γ.Μ., με όνομα χρήστη Instagram AngeL…, και ο οποίος της επέδειξε δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας και της δήλωσε ότι είναι αστυνομικός της ΓΑΔΑ, και το δεύτερο άγνωστο άτομο διέθετε το προσωνύμιο “ΤΑΣΟΣ” και αριθμό τηλεφωνικής σύνδεσης 69.…» αναφέρεται στη σχηματισθείσα δικογραφία, ενώ σε άλλο σημείο της τονίζεται: «Από την Υπηρεσία μας διερευνάται η συμμετοχή και τα στοιχεία ταυτότητας των ανωτέρω δύο αγνώστων ατόμων και σε θετική περίπτωση θα επανέλθουμε συμπληρωματικά». Να σημειωθεί ότι στην κατάθεσή της η ανήλικη ανέφερε πως ο δράστης έβαλε εν αγνοία της στην τσάντα της την τραπεζική κάρτα, αξίας 400 ευρώ.

Αναλύσεις

Στο μεταξύ, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων στα κατασχεθέντα κινητά τηλέφωνα της 15χρονης μαθήτριας και του 54χρονου.

Και αυτό γιατί από τις απαντήσεις που θα προκύψουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών θα σχηματίσουν μια συνολική εικόνα για το μέγεθος της διεστραμμένης δράσης του μεσήλικου άνδρα. «Τα δύο κατασχεθέντα κινητά τηλέφωνα της μαθήτριας και τα δύο κινητά τηλέφωνα του κατηγορουμένου θα αποσταλούν στη ΔΕΕ για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις. Από την υπηρεσία μας αιτήθηκε η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών στα δύο κινητά τηλέφωνα της παθούσας, καθώς και στο κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του κατηγορουμένου, και θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις» τονίζεται.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα