Ο ΟΠΑΠ ανανεώνει το Pamestoixima.gr και προσφέρει μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία διασκέδασης στους πελάτες

Νέα συνεργασία με την OpenBet, κορυφαίο τεχνολογικό πάροχο για τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών

Ο ΟΠΑΠ, η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, ανανεώνει την πλατφόρμα onlineαθλητικού στοιχήματος του Pamestoixima.gr, ώστε να παρέχει μια νέα και ελκυστική εμπειρία στους πελάτες. Η νέα πλατφόρμα online αθλητικού στοιχηματισμού, που είναι σε λειτουργία από τις 6 Μαρτίου, βασίζεται σε αναβαθμισμένα front-end και back-end περιβάλλοντα, τα οποία προσφέρουν μια πλήρως βελτιωμένη και ανταγωνιστική πρόταση προς τον πελάτη.

Οι online δραστηριότητες αποτελούν σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για τον ΟΠΑΠ. Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής στρατηγικής FastForward, ο ΟΠΑΠ έχει αναπτύξει έναν «οδικό χάρτη» πρωτοβουλιών για τη διαδικτυακή αγορά. Η αναβάθμιση του αθλητικού στοιχηματισμού στο Pamestoixima.gr βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού του ΟΠΑΠ για την εξέλιξη των onlineδραστηριοτήτων του.

Έχοντας πλήρη έλεγχο σε κάθε σκέλος που αφορά την αλληλεπίδραση με τον πελάτη, ο ΟΠΑΠ προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία στοιχηματισμού, μέσω ενός front-end περιβάλλοντος που έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί εσωτερικά, ώστε να κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό και να ανταποκρίνεται στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες και προσδοκίες των πελατών.

Επιπλέον, σε συνδυασμό με το νέο front-end περιβάλλον, o ΟΠΑΠ επέλεξε ως συνεργάτη την OpenBet, μια εκ των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας για τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο, για την παροχή ενός νέου back-end περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο ΟΠΑΠ θα αξιοποιήσει την ανοιχτή «σουίτα» τεχνολογιών, trading και αθλητικού περιεχομένου της OpenBet, ώστε να αναπτύξει ένα online στοιχηματικό προϊόν προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τον σχεδιασμό του.

Συνολικά, με την ανανέωση του αθλητικού στοιχηματισμού στο Pamestoixima.gr, ο ΟΠΑΠ παρέχει στους πελάτες μια αρκετά γρήγορη, σταθερή και αξιόπιστη πλατφόρμα, απλή και εύκολη πλοήγηση, πλούσιο και εξατομικευμένο περιεχόμενο, καθώς και νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως ανανεωμένη λειτουργία betbuilder, αυτόματο και μερικό cashout, που προσφέρουν μια ακόμα καλύτερη εμπειρία διασκέδασης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα