Η Τempo γιόρτασε 30 χρόνια επιτυχιών!

Στην εκδήλωση στο «Σταύρος Νιάρχος» παρουσιάστηκαν οι σημαντικοί σταθμοί της εταιρίας και το όραμά της για το μέλλον

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η εκδήλωση «Creating the Future» της Tempo OMD Ηellas για τον εορτασμό των 30 ετών επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα. Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Στην εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 500 καλεσμένοι, παρουσιάστηκαν οι σημαντικές στιγμές του παρελθόντος της εταιρίας, οι στόχοι και το όραμα για το μέλλον. Παράλληλα, σημαντικοί ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανέλυσαν πώς θα είναι το μέλλον για τις επιχειρήσεις που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν, αλλά και τις αλλαγές που φέρνει ο ψηφιακός μετασχηματισμός στην οργάνωση και τη λειτουργία των εταιριών.

Ο CEO της Tempo OMD Νίκος Σύμπουρας

«Είμαι ευγνώμων προς τους πελάτες μας, τους ανθρώπους μας και τους συνεργάτες μας, γιατί αυτοί δίνουν νόημα και περιεχόμενο σε αυτό που είμαστε. Και ταυτόχρονα αποτελούν κίνητρο για να συνεχίσουμε την καθημερινή, σκληρή δουλειά ώστε να είμαστε οι πιο στρατηγικοί εταίροι για τις μάρκες που υπηρετούμε, με καινοτομία, τεχνολογία, δημιουργικότητα και κυρίως αποτελεσματικότητα» δήλωσε ο CEO της Tempo OMD Νίκος Σύμπουρας.

ο COO & CFO της Tempo OMD Σάββας Νικολάου

Από την πλευρά του, ο COO & CFO της Tempo OMD Σάββας Νικολάου δήλωσε: «Κοιτώντας πίσω τα 30 αυτά χρόνια που πέρασαν νιώθω χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια για αυτό που δημιουργήσαμε όσοι έχουμε συμμετάσχει σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Μια εταιρία πρότυπο, ηγέτη της αγοράς, με υπηρεσίες που η ποιότητά τους και το εύρος τους αναγνωρίζονται από τους πελάτες μας αλλά και από τους μεγαλύτερους οίκους αξιολόγησης, με αξιοπιστία και ήθος στον τρόπο που λειτουργεί στην αγορά, και με μέλλον που μόνο λαμπρό θα είναι».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη μουσική εκτέλεση στο πιάνο του μοναδικού ταλέντου, ηλικίας μόλις 10 ετών, Στέλιου Κερασίδη. Είναι ο νεότερος σολίστ που έπαιξε ποτέ στο Ηρώδειο και ταυτόχρονα ο νεότερος Ελληνας μουσικός που εμφανίστηκε στο φημισμένο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 500 καλεσμένοι, ολοκληρώθηκε με τη μουσική εκτέλεση στο πιάνο του μοναδικού ταλέντου, ηλικίας μόλις 10 ετών, Στέλιου Κερασίδη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα